• CSR

Kickstart din karriere som finanselev hos AP Pension

I AP Pension tager vi to til fire nye finanselever ind hvert år. Hold øje med ledige stillinger, hvor de vil blive slået op. De bliver som regel slået op i januar.

Finanselevuddannelsen er en toårig uddannelse, som giver dig mulighed for at få en karriere inden for den danske finansverden, eksempelvis pension, forsikring og pengeinstitutter. Med et elevforløb i AP Pension vil du specialisere dig i pensionsforsikring, men der er tale om en bred uddannelse med mange muligheder efterfølgende.

Søg en elevstilling

AP Pension ansætter to til fire elever per år. De nye elever starter omkring den 15. september, og vi rekrutterer som regel i januar måned. Hold derfor øje med ledige stillinger, hvis du vil vide, hvornår elevstillingerne bliver slået op.

Vi anbefaler, at din ansøgning højst fylder én A4-side. Når vi vurderer din ansøgning, lægger vi vægt på, at du fortæller lidt om din erhvervserfaring og din motivation for at søge elevplads i AP Pension. Har du interesse og flair for tal er det en fordel. Fortæl også gerne om dine ønsker og ambitioner for fremtiden.

Det er vigtigt, at du sender din ansøgning i rekrutteringsperioden, dvs. når vi har slået elevstillingerne op her på hjemmesiden. På den måde sikrer du dig, at din ansøgning kommer i betragtning i ansættelsesperioden.

Forløb

Finanselevuddannelsen varer to år. Din elevtid vil veksle mellem perioder her i AP Pension og undervisning på skole.

I AP Pension

I løbet af din elevtid vil du stifte bekendtskab med flere afdelinger. På den måde får du lejlighed til at lære mange nye kollegaer at kende, og samtidig får du et godt indblik i, hvordan vores organisation fungerer. I hver afdeling får du en kontaktperson, der vejleder dig og hjælper dig med at blive fortrolig med afdelingens arbejdsopgaver.

Vi mener, at din elevtid bliver bedst, hvis du får mulighed for at deltage i så mange arbejdsopgaver som muligt. Du får eksempelvis lejlighed til senere i elevforløbet at deltage i kundemøder med erfarne konsulenter, og du vil langt hen ad vejen deltage i arbejdet på lige fod med dine kollegaer i afdelingen. AP Pension er i vækst, og vi har høje krav til serviceniveauet. I perioder løber vi stærkt, så det er absolut en fordel, hvis du kan lide en travl hverdag.

I skolen

I løbet af de to års elevtid er du på skole i mindst 40 dage. Undervisningen foregår dels på en handelsskole i hovedstadsområdet samt Forsikringsakademiet i Rungsted.

Uddannelsen består af en obligatorisk del og en valgfri del. Der er fem obligatoriske fag, som alle på uddannelsen skal deltage i. Den obligatoriske del udgør sammenlagt 25 skoledage og afsluttes med en skriftlig eksamen.

Udover de obligatoriske fag er der en række fagmoduler, hvor indholdet er specielt rettet mod livs- og pensionsforsikring og investeringsområdet. I løbet af det sidste halve år skal du skrive en projektrapport, der danner grundlag for en afsluttende mundtlig eksamen.

Der er knyttet et online læringsredskab til uddannelsen. Det rummer blandt andet din uddannelsesplan og de opgaver, du skal aflevere i løbet af uddannelsen. Du har også mulighed for at logge på et diskussionsforum, hvor du blandt andet kan kommunikere med andre elever.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi har midlertidigt ændret vores åbningstider og sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem klokken 8.00 og 15.00.

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.