• Samfundsansvar

Start din karriere med et studiejob hos AP Pension

Læser du på en bachelor- eller kandidatuddannelse, og savner du at kunne omsætte teorier og metoder til praksis? Så søg et studiejob hos os.

Din læringskurve vil blive stejl, så du får masser af praktisk erfaring og spændende projekter at skrive på CV’et. Samtidig er det den bedste forberedelse til arbejdsmarkedet efter dit studie.

Med et studiejob hos os lærer du vores forretning at kende og er med til at udvikle den. Samtidig får du erhvervserfaring, som sætter dit studieforløb i et praktisk lys, og som skaber fundamentet for din fremtidige karriere – måske endda hos os.

Se, om vi har en ledig stilling til dig


Hør, hvordan nyuddannede oplever det at gøre karriere i AP Pension

"Da jeg startede med at læse statskundskab, gjorde AP Pension det muligt at rykke internt til et mere studierelevant job. Her oplever jeg høj grad af ansvar og AP Pension forstår virkelig at give den fleksibilitet der skal til, så jeg kan passe både studie og arbejde."

Mathilde Glasdam Axelsen, tideligere studentermedhjælper i nærpension

"Mit studiejob i AP Pension banede vejen til et fuldtidsjob i vores it-afdeling og senere i vores data- og analyseafdeling. Ansvaret har jeg haft helt fra start og der er kun kommet mere med tiden. Det er ikke alder der definerer hvad jeg kan, men min faglighed - og mine input vægter lige så højt som andres."

Filip Kærrberg Elsig Andersen, Data Scientist

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.