• Samfundsansvar

Slip for at bekymre dig om store uforudsete tandlægeregninger

Virksomhedskunder, som i forvejen har AP Sundhedsforsikring, kan gennem AP Pension tegne tandforsikring hos Købstædernes Forsikring.

Vær opmærksom på

  • Hvis du har både en AP Sundhedsforsikring og en tandforsikring, vil du fremover modtage en faktura for hver, når du skal betale for dem

Det kan godt være lidt nervepirrende at gå til tandlægen, for behandlinger kan ofte medføre store udgifter. Med en tandforsikring gennem AP Pension har du mindre grund til at bekymre dig om økonomiske overraskelser, for forsikringen dækker op til 30.000 kr. om året (2023).

Det er Købstædernes Forsikring, som tager sig af at refundere udgifterne for tandbehandlingen, og hvis du har spørgsmål til dækningen, skal du kontakte dem på 3345 7574 eller skade@kfforsikring.dk. Du kan læse mere og finde åbningstider her.

Sådan er du dækket

Tandforsikringen dækker op til 80 procent af regningen for de tandsygdomme og -behandlinger, du kan se nedenfor. Du kan få dækket op til 30.000 kr. om året hos en selvvalgt tandlæge i Danmark og EU.

  • Fyldninger (op til tre om året)
  • Røntgen og bedøvelse
  • Rodbehandlinger
  • Kroner og implantater (maks. en/et om året)
  • Kirurgi
  • Bideskinner, 1 stk. hvert 5. år
  • Parodontose (maks. 2000 kr. om året)

Listen er et uddrag af forsikringsbetingelserne. Eventuelle erstatninger beregnes efter reglerne i forsikringsbetingelserne.

Tandforsikringen dækker ikke tandeftersyn, tandrensning, tandregulering, kosmetiske behandlinger og evt. rejseomkostninger.

Udbetalinger fra tandforsikringen er skattefri. Medlemmer af sygeforsikringen ”danmark” vil også modtage tilskud derfra – det modregnes i den samlede erstatning.

Familien kan også forsikres

Hvis du har en tandforsikring gennem AP Pension, kan du medforsikre din ægtefælle/samlever og dine børn fra 18-24 år til en fordelagtig pris.

Sådan bruger du din tandforsikring

Vi er her for dig, når du har brug for os.

Her kan du se, hvordan du bruger din tandforsikring

Betingelser for forsikringen

De fuldstændige beskrivelser af dækningerne fremgår af de gældende forsikringsbetingelser.

Få et overblik over alle forsikringsbetingelser her

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi har midlertidigt ændret vores åbningstider og sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag til torsdag: 08.00-16.30

Fredag: 08.00-16.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.