• Samfundsansvar

En arbejdsplads med overskud til alle

I AP Pension har vi overskud til alle – også til dig. Det er vores medarbejdere, der gør det muligt at skabe økonomisk og menneskeligt overskud til vores kunder. Og som arbejdsplads skaber vi rammerne, så du og dine kolleger får overskud i hverdagen.

Et arbejdsliv i balance

For os er det vigtigt, at du som medarbejder trives. Du skal være glad, når arbejdsdagen starter og når du senere lukker ned igen. Det tror vi på i AP Pension.

Derfor har vi tilbud, der kan give dig balance mellem arbejdsliv og privatliv, eksempelvis flere muligheder for fleksibilitet i form af hjemmearbejde, nedsat arbejdstid og orlov.

I kantinen kan du få sund og lækker mad, og trænger du til sved på panden, kan du blandt andet dyrke crossfit, deltage i løbeklubben, få pulsen helt op at banke til trappetræning eller styrke dig til pilates. Eller bare tage en mindfulnesspause til fornyet energi. 

Et sundt arbejdsliv er også en hyggelig stund med kollegerne. Derfor har vi også flere sociale arrangementer, som blandt andet er julefrokoster, sommerfester, en populær vinklub og fredagsbarer.


Hos os er der plads til alle – også dig

Vi vil være en inkluderende arbejdsplads med lige muligheder for alle. Vi er stadig på vej, og vi arbejder videre, for vi ser forskellighed som en stor styrke. Både når det gælder gode løsninger til kunderne og i samarbejdet med kollegerne.

I juni 2023 blev vi som de første i Danmark certificeret i den nye ledelsesstandard, DS 5001 Ledelsessystem for ligestilling og diversitet.


Du bliver en del af vores samfundsansvar

Som medarbejder er du en del af en virksomhed, der tager sit samfundsansvar alvorligt. Vi tager ikke kun ansvar lige nu og her, men også når fremtid engang bliver til nutid.

Du har lige læst om, hvordan vi har fokus på et arbejdsliv i balance og fremmer inklusion. Du vil f.eks. også opleve, at vi investerer din og vores kunders pension ansvarligt, vi opfører bæredygtigt byggeri og screener leverandører ud fra ansvarlighedskriterier. Det gør vi fordi, vi sammen kan gøre en forskel for den verden, vi er i, og mange efter os skal leve i.

Læs mere om vores arbejde med bæredygtighed og samfundsansvar


Vores fælles kulturprincipper

Vi arbejder for kundernes overskud, så de kan leve trygt i nuet og se fremad med ro i sjælen. Det gør vi med afsæt i vores kultur, som er kendetegnet ved, at vi får det til at ske.

Vi har fokus på kunden og er der, når kunderne har brug for det. Vi spiller hinanden gode og skaber superiøre resultater sammen, og alle tager ejerskab for at løse opgaver.

kulturprincipper.jpg


Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.