• Bæredygtighed

Vi står klar til at hjælpe dig, hvis du ikke trives

Hvis du mistrives, føler dig stresset på jobbet eller hvis du er sygemeldt, kan det være svært at finde ressourcer til at skabe overblik og finde løsninger. I AP Pension har vi hænder og hjerter klar til at gribe dig, både ved udfordringer i arbejdslivet og hjemme hos familien. Kontakt AP Care for at få hjælp og rådgivning af vores helbredsvejledere.

Kontakt AP Care

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op i løbet af 48 timer.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til AP Care. Vi sidder klar til at hjælpe mandag til torsdag mellem klokken 9.00 og 16.00 og fredag mellem kl. 09.00 og 15.00.

Få rådgivning og hjælp af AP Care allerede i dag

Sundhed handler ikke kun om at være i god fysisk form eller at have sunde vaner. Det handler også om dit mentale helbred, og om du trives. Men for mange kan det træde i baggrunden i en travl hverdag. Det kan være, du overser tegn på, at noget ikke er, som det skal være.

Som kunde i AP Pension kan du få hjælp af AP Care. Gennem fortrolig og omsorgsfuld samtale hjælper vi med at skabe overblik og vejlede dig til den rette behandling. Vores helbredsvejledere har tavshedspligt. Det betyder, at hverken din arbejdsgiver eller andre bliver informeret om din henvendelse, medmindre vi aftaler det.

AP Care hjælper dig også ved ændringer i din jobsituation

Hvis du er blevet opsagt på dit job eller blot ønsker at skifte retning i dit arbejdsliv, kan AP Care også hjælpe dig med jobcoaching. Her afdækker vi sammen med dig, hvad der er dine styrker, og hvad der motiverer dig, ligesom vi rådgiver dig om både CV og ansøgning. Har du behov for det, kan vi også hjælpe dig med råd og vejledning ift. beskæftigelsesområdet.

Hvem er AP Care?

I AP Care har vi et hold dygtige helbredsvejledere, der har erfaring inden for sundhedsvæsenet, kommunale forløb, stresscoaching og generel vejledning om trivsel. Helbredsvejlederen kan vejlede dig om dine muligheder og rettigheder, vil som din tovholder sørge for, at der bliver tænkt hele vejen rundt om din situation, og følger løbende op, indtil du har det godt igen.

Har du AP Sundhedsforsikring?

Har du brug for konkret behandling eller undersøgelser via AP Sundhedsforsikring, som eksempelvis psykolog, fysioterapeut eller speciallæge? Så få hurtig hjælp ved at kontakte sundhedsforsikringen direkte på telefon 7010 0117 eller anmeld din skade her

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.