• Bæredygtighed

Firmapension i et pensionsselskab med overskud

Med en firmapensionsordning hos AP Pension kan du og dine medarbejdere få del i overskuddet. Det arbejder vi på hver dag. Det viser vores historisk gode afkast. Vi arbejder dog ikke kun for økonomisk overskud. Vi er også klar til at rådgive dig og dine medarbejdere, uanset om det drejer sig om jeres pensionsaftale, medarbejdernes helbred eller opsparing.

Få økonomisk tryghed med virksomhedens pensionsordning

Det er vigtigt for os at give dig og dine medarbejdere mere overskud i hverdagen og ro i maven. Det gør vi ved at tilbyde jer sparring om pensionsaftalen og jeres pensionsordning.

En pensionsopsparing er mere end en opsparing til tiden efter arbejdslivet. Det er derfor muligt at tilknytte en forsikringspakke til pensionsordningen, som giver medarbejderne økonomisk tryghed, hvis de bliver ramt af alvorlig sygdom, mister evnen til at arbejde eller dør.

Forbedring og forebyggelse af trivslen på arbejdspladsen, håndtering af langtidssygemeldinger mm. tilbyder vi også at hjælpe jer med.


Personlig rådgivning til alle i virksomheden

Relationen til kunderne betyder meget for os – ikke mindst fordi vi er et kundeejet selskab. Virksomhedens medarbejdere er derfor omdrejningspunkt for den rådgivning, vi giver. Vi sikrer hele tiden, at både pensionsopsparing og forsikringsdækninger er tilpasset nuværende behov og ønsker. Ved livsændringer hos den enkelte medarbejder sender vi anbefalinger til dem via vores digitale rådgivning. Når medarbejderen nærmer sig pensionsalderen, tilbyder vi rådgivning, der giver en god pensionisttilværelse.

Læs mere om vores rådgivning

Hvis du har udfordringer med sygefravær og mistrivsel blandt dine medarbejdere, behøver du heller ikke at stå alene. Vi hjælper dig med sparring og konkrete værktøjer.

Læs mere om AP Cares ledelsesstøtte


Fleksible investeringsmuligheder med firmapension

Kunderne i AP Pension har opsparinger for over 150 mia. kr. Sådan en pulje penge gør det muligt at foretage store, langsigtede og offensive investeringer, og samtidig sprede risikoen.

Vi tilbyder flere forskellige investeringsløsninger, der selvfølgelig er tilpasset den enkelte medarbejders ønsker. Vi har en aktiv og offensiv investeringsstrategi med en kontrolleret risiko. Det betyder, at vi investerer langsigtet og ikke lader os påvirke væsentligt af korte kursudsving. Selvfølgelig er det også muligt at investere bæredygtigt. AP Bæredygtig bygger på et bevidst valg af investeringer, der alle bidrager positivt til FN’s verdensmål, til reduktion af CO2-udledning eller til den grønne omstilling af energiproduktion.

Læs mere om investering af pension

Se afkastet på vores forskellige investeringsprodukter


Nem administration af pensionsordninger

Det skal være nemt for jer at administrere jeres aftale hos os. Du har derfor mulighed for selvbetjening via vores virksomhedsportal. Som administrator kan du for eksempel til- og afmelde medarbejdere, orientere os om ændringer hos den enkelte medarbejder osv.

Vil du høre mere om en firmapensionsordning til din virksomhed, så udfyld kontaktformularen og vi ringer til dig.

Du er også velkommen til at kontakte vores salgsdirektør.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.