• Samfundsansvar

Start din karriere inden for økonomi og bliv elev i AP Pension

Er du interesseret i økonomi, og vil du gerne kombinere teoretisk viden med praktisk erfaring? Så kan du overveje at blive økonomielev hos os. Du vil lære en masse om regnskab og økonomi og samtidig få skabt et solidt fundament for din fremtidige karriere.

Økonomielevuddannelsen er et toårigt forløb, hvor du specialiserer dig i økonomi, og hvor du veksler mellem perioder hos os og undervisning på skolen. Kombinationen er en god mulighed for at afprøve den teori, du har lært på skolen i dit daglige arbejde hos os.

Du vil få en grundig introduktion til AP Pension, og hvordan især vores afdeling Finansbogholderi og Løn fungerer. Din hverdag vil blive afvekslende, og du kommer til at tage del i de daglige opgaver og rutiner i afdelingen. Du vil blandt andet få bred erfaring inden for regnskab, budgettering, økonomistyring, kommunikation og kundeservice. Du vil hurtigt få ansvar for at løse dine egne opgaver og sammen med teamet understøtte forretningen med finansiel indsigt og håndtering.

Du vil få al den sparring og hjælp, du har brug for undervejs. Du vil blandt andet løbende mødes med en fra vores HR-afdeling, og du får tilknyttet en mentor, så du har en at sparre med om opgaver og om din personlige udvikling. Så der er rig mulighed for at suge en masse viden og erfaring til dig.

Praktisk om uddannelsen

Uddannelsen foregår som udgangspunkt i København sammen med økonomielever fra andre virksomheder. Uddannelsesforløbet består af 8-10 ugers forløb, afhængig af hvad du interesser dig for.

Uddannelsens opbygning

5 ugers grundforløb af 1 uges varighed

Et grundforløb, som giver dig bred indsigt indenfor: Bogføring og registrering, moms og afgifter, budgettering, økonomistyring, årsregnskaber.

3-5 ugers valgfag

Specialisering inden for økonomi

Sidste halve år af uddannelsen

Arbejdsproces med fagprøve som løber over det sidste halve år.

Læs mere om økonomielevuddannelsen her

Søg en elevstilling

Vi ansætter som udgangspunkt en økonomielev hvert år med start omkring den 1. september.

Hvis det lyder som noget for dig, så hold øje med appension.dk eller vores LinkedIn-profil omkring årsskiftet, hvor vi slår nye stillinger op.

Du kan søge, hvis du har en af følgende uddannelser:

  • HHX
  • STX
  • GF
  • EUX

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål til elev- eller studiestillinger hos os, er du velkommen til at skrive til os.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.