• Samfundsansvar

6 styrker ved at være kunde i AP Pension

I AP Pension skelner vi ikke mellem pengesager og hjertesager. For pension handler ikke kun om overskud på din opsparing. Pension handler også om overskud til dig. I AP Pension har vi altid kundernes pension i centrum, da vi tror på, at det skaber mest værdi.

Vores kundeejerskab giver os mulighed for at give dig det bedst mulige økonomiske overskud, da vi kan træffe frie og uafhængige investeringsvalg. Men pension handler om mere end penge. Derfor har vi altid hænder og hjerter klar til at gribe dig, hvis du ikke har overskud og livet gør ondt.

Og vores ansvar som pensionsselskab handler heller ikke kun om overskud lige nu og her, men også når fremtid engang bliver til nutid. Derfor har vi gjort det muligt for dig at investere din opsparing bæredygtigt med AP Bæredygtig.

Som kundeejet selskab betyder relationen til vores kunder alverden. Derfor har vi fokus på alle kunder. Og vi deler ud af vores overskud, når bestyrelsen, som består af vores kunder, vurderer, at der er økonomisk råderum til det. Vi kalder det AP Loyalitetsbonus.

Vi tror på, at overskud skaber ringe i vandet, når vi deler det med hinanden. 

I AP Pension har vi overskud til alle.

Du kan læse mere om AP Pensions styrker herunder

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.