• Bæredygtighed

Har du en klage?

Hos AP Pension er det vores mål, at du som kunde altid modtager en god service fra kompetente og engagerede medarbejdere. Der kan selvfølgelig opstå uenighed, og det er vigtigt for AP Pension, at vi lærer af de situationer. Derfor prioriterer vi behandlingen af din klage højt.

Hvis du ikke er tilfreds med den behandling, du har fået hos os, beder vi dig i første omgang om at drøfte sagen med den afdeling i AP Pension, som du har været i kontakt med. Her har man den største viden om dig som kunde, og det vil være den nemmeste og hurtigste måde at få løst de uoverensstemmelser, der måtte være. Du kan skrive til kundecenter@appension.dk

Klageansvarlig

Hvis du har kontaktet den relevante afdeling, og du fortsat er uenig i behandlingen af din henvendelse eller resultatet heraf, kan du klage til den klageansvarlige i AP Pension (vores juridiske afdeling). Det kan du gøre ved enten at bede den afdeling, som du er i kontakt med, om at sende din henvendelse videre til den klageansvarlige eller ved at sende din klage til klageansvarlig@appension.dk eller med fysisk post til:

​AP Pension
Att. klageansvarlig
Østbanegade 135
2100 København Ø

Ankenævnet for Forsikring

Er du uenig i afgørelsen af din klage til den klageansvarlige hos AP Pension, kan du klage til Ankenævnet for Forsikring. Det koster 200 kroner at klage.

Du skal bruge en særlig klageformular, som du kan finde på ankeforsikring.dk eller ved at kontakte Ankenævnet for Forsikring:

Østergade 18, 2. sal
1100 København K

+45 33 15 89 00 (klokken 10.00-13.00)
ankeforsikring@ankeforsikring.dk

​Du kan også klage til Ankenævnet for Forsikring online:​

Gå til Ankenævnets online klageformular

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.