• Bæredygtighed

Søg praktik hos os, og få masser af erfaring med kundenærhed, finansielle forhold og pension

Drømmer du om en karriere inden for forsikring og pension? Så kan du tage de første skridt ind i en spændende branche gennem et praktikforløb hos os. 

Med et praktikforløb som finansbachelor kan du på femte semester af din uddannelse, prøve din viden af i praksis og få fyldt godt op i værktøjskassen med personlige og praktiske erfaringer. I AP Pension vil du ikke blot få indsigt i pensionsfaget, men også hvordan vi hver dag udmønter vores kulturprincip om at være kundenære.

Du vil få en grundig introduktion til både vores forretning og vores organisation, og du vil indgå i et fællesskab af gode kollegaer. Du vil prøve kræfter med både administration og kundeservice og tage aktiv del i de daglige opgaver, så du får indsigt i, hvordan vi arbejder i et stort pensionsselskab.

Vi forventer at du er proaktiv og tager aktiv del i din egen udvikling. Vi understøtter dig selvfølgelig hele vejen med sparring og hjælp. Du vil blandt andet løbende mødes med en fra vores HR-afdeling, og du får tilknyttet en mentor, så du har en at tale opgaver og din personlige udvikling med.

Søg en praktikplads

Vi ansætter to finansbachelorer hvert år med start på femte semester.

Hvis det lyder som noget for dig, så hold øje med appension.dk eller vores LinkedIn-profil, hvor vi slår nye stillinger op i efteråret.

Mulighed for studiejob

Hvis du undervejs i dit praktikforløb får interesse i et studiejob hos os, så vend det endelig med os. Du kan læse mere om studiejobs hos os her.


Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål til praktikforløb hos os, er du velkommen til at skrive til os.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.