• Samfundsansvar

Vi har ambitioner både for dig som medarbejder og for AP Pension som arbejdsplads. Vi tilbyder flere karriereveje, så du kan udvikle dig fagligt og personligt og være med til at skabe fremtidens AP Pension. Herunder kan du læse mere om nogle af vejene hos os – vi håber, at dit næste karriereskridt er i AP Pension.

Se muligheder på tværs af forretningen

Er du god til at udfordre status quo og tænke hele vejen rundt om kunden? Er din tilgang kommerciel, og kan du se muligheder på tværs af forretningen? Så er du lige sådan en, vi gerne vil have med på holdet. Du kan f.eks. bringe din viden i spil inden for f.eks. HR, strategi, forretningsudvikling, marketing og kommunikation.


Omsæt din faglighed til resultater

Vil du gerne bruge din faglighed til at bidrage til udviklingen af AP Pension og skabe resultater til gavn for både kunder og kolleger? Er du eksperten, man går til, når man har en kompleks problemstilling? Så vil du passe lige ind og kan bringe din faglige forståelse i spil inden for f.eks. jura, it, kunderådgivning, salg eller data og analyse.


Driv projekter fra a til z

Drømmer du om at arbejde med projekter, hvor du får bred indsigt i forretningen og ansvar for at drive projekter fra a til z? Så kan du gøre en forskel inden for blandt andet projektledelse, forretningsanalyse, test og porteføljestyring.


Få potentialet frem i andre som leder

Brænder du for at gå forrest og skabe succes gennem andre? Kan du bringe forskellige fagligheder og personlige kompetencer i spil og skabe stærke resultater? Så er du lige den ledertype, vi søger.

Ikke to lederjob er ens, men vi vil give medarbejderne de bedste rammer, ved at vores ledere agerer ud fra tre principper: Lederskab, ejerskab og følgeskab.


Job hos AP Pension

Kan du både fagligt og personligt bidrage med overskud til vores kunder, kan du meget vel være et oplagt bud på en kommende medarbejder. Se alle ledige stillinger ved at klikke herunder.


Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.