• Bæredygtighed

En tryg og fair ansættelsesproces

Når du søger et job hos os, kan du være tryg ved, at ansættelsesprocessen foregår på en fair og professionel måde med respekt for dig som individ. Det er vigtigt for os, at det er en god proces for dig.

Ansøgning

Du kan se, om vi har ledige stillinger her på appension.dk og på Jobindex. Du søger stillingen via vores rekrutteringssystem, hvor du kan sende dit CV og din ansøgning.

Indledende første samtale

Den første samtale handler om, at vi lærer hinanden bedre at kende. Du vil typisk møde den leder, der søger en ny medarbejder, og en kollega fra afdelingen, du søger job i. Udover at høre mere om jobbet vil du til samtalen også få indsigt i AP Pension som virksomhed og arbejdsplads.

Vi vil samtidig gerne lære dig at kende og spørger derfor om din motivation for at søge, om dine erfaringer og færdigheder, og ikke mindst hvad du brænder for i dit fremtidige job.

Efter første samtale vil lederen tage stilling til, om du skal videre til en uddybende samtale. Er det ikke tilfældet, vil vedkommende ringe og give dig besked.

Uddybende anden samtale og test

Den anden samtale handler om, at vi får et bedre indblik i dig som person og potentiel medarbejder.

Samtalen tager udgangspunkt i en personlighedstest, som du får tilsendt på forhånd og besvarer online. Formålet med testen er at få en objektiv og ensartet vurdering af kandidater til stillingen. Testen står naturligvis ikke alene. Vi lægger vægt på en god dialog med dig, hvor du kan uddybe dine styrker og arbejdsmetoder i relation til stillingen.

Referencer

Som led i vores beslutning om ansættelse benytter vi os af referencer hos din tidligere arbejdsgiver. Det sker altid efter aftale med dig.

Ansættelse

Hvis du får jobbet, ringer den rekrutterende leder til dig, og kort tid efter får du en ansættelseskontrakt. Vi beder dig i den forbindelse om en straffeattest, som vi alene bruger til orientering. Vi opbevarer den ikke.

Afslag

Har du været til samtale, men bliver du ikke tilbudt jobbet, vil lederen ringe til dig med en begrundelse.

Hvis du ikke bliver inviteret til samtale, skriver vi til dig. Da vi ofte modtager mange ansøgninger, kan vi desværre ikke tilbyde begrundede afslag i denne situation.

Introduktion og din første tid i AP Pension

Det er vigtigt for os, at du får en god start som ny kollega i AP Pension. Før du starter i jobbet hos os, vil du derfor modtage vores online introduktionsmateriale.

Når du er startet, gør vi meget ud af, at du lærer din afdeling, din nye kolleger og huset bedre at kende. Du får selvfølgelig også en grundig introduktion til dine opgaver, så du føler dig tryg ved din nye rolle. Du inviteres også til en introduktionsdag for nyansatte kort tid efter din start.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.