• Samfundsansvar

Overskud til dig

Når du har din pension hos os, er du en del af et kundeejet selskab. Det betyder blandt andet, at vi arbejder benhårdt for at skabe overskud til dig – både på opsparings- og livskontoen.

Rådgivning

Vi hjælper med at gøre det svære enkelt, og som kundeejet selskab betyder den personlige relation til vores kunder alverden. Vi tror på en personlig og nærværende pensionsrådgivning. Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i dig og din livssituation, uanset om rådgivningen sker fysisk eller online, eller når du modtager en anbefaling på mail via vores digitale rådgivning. Vores onlineunivers, Min Pension, giver dig desuden mulighed for at tjekke din opsparing, dit afkast og dine forsikringsdækninger på mobilen.

Vi tilbyder løbende rådgivning til dig som kunde, så du altid er sikker på, at du sparer nok op til pension, og at dine forsikringer passer til dine ønsker og behov. Og når arbejdslivet lakker mod enden, står vi også klar til at rådgive dig og hjælpe dig godt ind i den nye fase af dit liv med vores seniorrådgivning.

Læs mere om vores rådgivning

Er du allerede kunde, og ønsker du at modtage anbefalinger via vores digitale rådgivning?

Tilmeld dig


Investering

Vi tilbyder flere forskellige investeringsløsninger, der er tilpasset dine ønsker og behov. Vores målsætning er at føre en aktiv og offensiv investeringsstrategi med en kontrolleret risiko, så vi investerer langsigtet og lader os ikke påvirke væsentligt af korte kursudsving. Du kan selvfølgelig også investere din opsparing med et mere bæredygtigt fokus, så vi sammen passer godt på den verden, du og mange efter dig skal leve i. Det mener vi, kræver mere end investering kun i klimaet. Derfor investeres AP Bæredygtig også i mange andre tiltag, der bidrager til FN’s verdensmål.

Læs mere om AP Bæredygtig

Se vores investeringsafkast

Vil du foretage ændringer på dine investeringer?

Er du allerede kunde, kan du på Min Pension se og ændre, hvordan din nuværende opsparing og dine fremtidige indbetalinger er investeret.

Foretag ændringer på dine investeringer


Sundhed

Livet går op på bakketoppe og ned i bølgedale. Hvis du bliver syg, mistrives eller har en svær livsudfordring, står vi med AP Care klar til at hjælpe. Vi har hænder og hjerter til at gribe dig, når bægeret er fyldt. Så du får overskud til hverdagen og dem du holder af. Læs mere om AP Care.

Hvis uheldet alligevel skulle være ude, og du er omfattet af en sundhedsforsikring fra AP Pension via din arbejdsgiver, er du i trygge og omsorgsfulde hænder. Kernen i din AP Sundhedsforsikring er vores uddannede sygeplejersker og fysioterapeuter, som hjælper dig med hurtigt at tilrettelægge dit optimale behandlingsforløb hos behandlere, speciallæge, privatklinik eller privathospital. De har tid til at lytte og hjælpe dig videre.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.