• Bæredygtighed

Sundhedsforsikring hele livet

Med AP Sundhedsforsikring er du dækket, hvis du kommer til skade, bliver syg eller ramt af krise. Du har desuden mulighed for at medforsikre din ægtefælle/samlever og børn op til 24 år. Vi har også en privat sundhedsforsikring, 60+, der dækker dig helt frem til du fylder 75 år. Her har du selvfølgelig også mulighed for at have medforsikrede på din aftale, hvis de tidligere har været medforsikret.

Her kan du læse mere om, hvad din AP Sundhedsforsikring dækker, og hvordan du får rådgivning og behandling:

AP Sundhedsforsikring

Tryghed

Kernen i din AP Sundhedsforsikring er vores uddannede sygeplejersker og fysioterapeuter, som hjælper dig med hurtigt at tilrettelægge dit optimale behandlingsforløb hos behandlere, speciallæge, privatklinik eller privathospital. De har tid til at lytte til dig og hjælpe dig videre.

Behandlingsstederne er nøje udvalgt på grund af deres høje faglige niveau og geografiske tilgængelighed. Og vi kvalitetstjekker dem selvfølgelig løbende. Skal du til fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapeut, akupunktør eller psykolog, kan du selv vælge, hvem du vil behandles af. Måske har du tidligere været glad for en bestemt behandler? Hvis ikke, hjælper vi dig gerne med at vælge en.

Download brochuren, hvor du kan læse mere om tilbuddene i AP Sundhedsforsikring.

Overblik

Sundhedsforsikringen dækker hele dit forløb fra forundersøgelse til behandling og efterbehandling. Og uanset længden af dit forløb klarer vi det praktiske for dig, så du ikke selv skal bestille tid til undersøgelse eller behandling.

Du skal heller ikke bekymre dig om antallet af behandlinger hos psykolog, fysioterapeut og kiropraktor. Vi sørger naturligvis for, at du får den professionelle hjælp og det antal behandlinger, du har brug for. Så du kan koncentrere dig om at blive rask igen.

Her finder du udvalgte eksempler på, hvordan vi kan hjælpe dig

Indsigt

Det er vigtigt, at du har indsigt i dit behandlingsforløb – uanset om det finder sted i offentligt eller privat regi. Hvis din behandling ikke kan dækkes af sundhedsforsikringen, hjælper vi dig gerne med at navigere i forhold til fx en operation på et offentligt sygehus, patientforeninger mv.

Hvis du ønsker det, kan vi også rådgive dig om, hvordan du kan forebygge skader og derved undgå behandlinger i fremtiden.

Det får du adgang til med AP Sundhedsforsikring

Kroniske lidelser og sygdomme

Se, hvordan sundhedsforsikringen dækker

kroniske sygdomme her

 

AP Sundhedsforsikring 60+

Til dig, der er mellem 60 og 75

Tryghed

Som pensionskunde i AP Pension med en pensionsopsparing på minimum 400.000 kr. (2024) kan du få AP Sunhedsforsikring 60+. Den er til dig, der ikke længere har en AP sundhedsforsikring via en ansættelse, og den giver dig tryghed, fra du er 60, og helt frem til du er 75 år.

Kernen i din AP Sundhedsforsikring 60+ er vores erfarne sygeplejersker og fysioterapeuter, som hjælper dig med hurtigt at tilrettelægge dit optimale behandlingsforløb hos behandlere, speciallæge, privatklinik eller privathospital. De har tid til at lytte til dig og svare på spørgsmål om behandlingsforløbet.

Behandlingsstederne er nøje udvalgt på grund af deres høje faglige niveau og geografiske tilgængelighed. Og vi kvalitetstjekker dem selvfølgelig løbende. Skal du til fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapeut, akupunktør eller psykolog, kan du selv vælge, hvem du vil behandles af. Måske har du tidligere været glad for en bestemt behandler? Hvis ikke, hjælper vi dig gerne med at vælge en.

Tryghed er også at vide, at din ægtefælle/samlever kan få samme gode adgang til behandling som dig selv. Derfor har du mulighed for at købe en sundhedsforsikring til din ægtefælle/samlever og børn op til 24 år til en fordelagtig pris, når du har en AP Sundhedsforsikring 60+.

Overblik

Sundhedsforsikringen dækker fra forundersøgelse til behandling og efterbehandling. Og uanset længden af dit forløb klarer vi det praktiske for dig, så du ikke selv skal bestille tid til undersøgelse eller behandling. Skal du til fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapeut, akupunktør, psykolog eller psykiater, kan du få op til ti behandlinger eller konsultationer inden for 12 måneder fra den dato, skaden anmeldes til AP Pension.

Her finder du udvalgte eksempler på, hvordan vi kan hjælpe dig

Indsigt

Det er vigtigt, at du har indsigt i dit behandlingsforløb – uanset om det finder sted i offentligt eller privat regi. Så selvom din behandling ikke kan dækkes af sundhedsforsikringen, kan vi hjælpe dig med at navigere i forhold til fx en operation på et offentligt sygehus, patientforeninger mv.

Hvis du ønsker det, kan vi også rådgive dig om, hvordan du kan forebygge skader og derved undgå behandling i fremtiden.

Det får du adgang til med AP Sundhedsforsikring 60+

Kroniske lidelser og sygdomme

Se, hvordan sundhedsforsikringen dækker

kroniske sygdomme her

Sådan tilmelder du dig AP Sundhedsforsikring 60+

Du tilmelder dig ved at udfylde denne tilmeldingsblanket. Når du har udfyldt den, skal du sende den til os via appension.dk/kontakt.

Gjensidige

Hvis du har en sundhedsforsikring i Gjensidige gennem AP Pension, har du adgang til hurtig og professionel behandling hos f.eks. en fysioterapeut, psykolog, speciallæge eller lignende, hvis du bliver syg eller får en en skade.

Du skal være opmærksom på, at du i visse tilfælde skal kontakte egen læge først for en henvisning.

Læs mere om, hvordan du bruger din sundhedsforsikring fra Gjensidige

Hvad dækker din sundhedsforsikring?

Med AP Sundhedsforsikring har du adgang til rådgivning om både dit fysiske og psykiske helbred. Derudover hjælper vi dig med undersøgelse og behandling, hvis du bliver syg eller kommer til skade.

Når du kontakter os, er vores erfarne sygeplejersker klar til at rådgive og hjælpe dig med at tilrettelægge et optimalt behandlingsforløb hos behandlere, speciallæger, privatklinikker eller privathospitaler.

Hvem kan få en privat sundhedsforsikring?

Har du pensionsordning i AP Pension, medfølger der typisk også forsikringer, som en sundhedsforsikring. Uanset om du har pensionsordning i AP Pension gennem dit arbejde, eller om du selv har oprettet din pensionsordning, kan du få en privat sundhedsforsikring. Dine forsikringsbetingelser afhænger af, hvornår du er blevet kunde, og hvilket produkt du eller din arbejdsgiver har valgt. Få et overblik over dine forsikringsbetingelser her. Du er også velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Det gælder også, hvis din arbejdsgiver har valgt, at du har sundhedsforsikring i Gjensidige gennem AP Pension.

Sådan bruger du din sundhedsforsikring

Ved skader eller sygdom er det som regel en god idé at kontakte din egen læge, inden du kontakter AP Sundhedsforsikring eller Gjensidige. Har du derimod brug for at komme til behandling hos f.eks. en fysioterapeut, osteopat, kiropraktor, akupunktør eller psykolog, kan du ofte komme i behandling uden at have været i kontakt med din læge. Se, hvordan du kontakter din sundhedsforsikring her.

Foruden din sundhedsforsikring har du og din husstand adgang til AP Pensions online læge. Online lægen kan hurtigt og nemt vejlede dig ved de mest typiske sygdomme i hverdagen, ligesom du kan få fornyet en del recepter. Du vil altid blive henvist til egen læge, hvis online lægen vurderer, at du har behov for en fysisk konsultation. Har du spørgsmål til AP Sundhedsforsikring eller vores online læge, kan du finde svar på mest stillede spørgsmål her.

Tilmelding af medforsikrede

Når du er omfattet af en sundhedsforsikring gennem dit arbejde, kan din ægtefælle/samlever og jeres børn op til 24 år også blive det. Tilmeldingen af dine medforsikrede kan træde i kraft fra den dag, du selv er omfattet af sundhedsforskningen. Dine børn bliver automatisk omfattet af forsikringen, hvis din arbejdsgiver har valgt kollektiv børnedækning. Ellers kan du selv vælge at tilmelde dine børn under 24 år.

Find tilmeldingsblanketterne til medforsikrede her:

Tilmelding af medforsikrede - AP Sundhedsforsikring / Registration of co-insured person(s) - AP Health Insurance 

Kontakt os

  • Har du behov for at bruge din sundhedsforsikring, kan du anmelde en skade her
  • Spørgsmål: Har du spørgsmål, sidder vi klar til at hjælpe dig på 7010 0117. Mandag til torsdag 9.00 - 16.00 og fredag 9.00 - 15.00
  • Krisehjælp: AP Sundhedsforsikring tilbyder akut krisehjælp ved røveri, kidnapning, overfald, indbrud, brand, ulykke eller eksplosion. Kontakt os alle dage døgnet rundt på 7010 0117

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.