• CSR

Forsikring ved visse kritiske sygdomme

Med en forsikring ved kritisk sygdom får du udbetalt et skattefrit engangsbeløb, hvis du bliver ramt af én af de kritiske sygdomme, som forsikringen dækker. Det giver dig og din familie større økonomisk frihed til for eksempel at søge ekspertbehandling i udlandet, tage orlov fra arbejdet, afdrage på gæld eller opfylde de drømme, I endnu ikke har udlevet.

Sådan er du dækket

Hvis du bliver ramt af en kritisk sygdom, som opfylder diagnosekriterierne i de til enhver tid gældende forsikringsbetingelser, har du mulighed for at få en skattefri engangsudbetaling. Det vil give dig et økonomisk råderum, så du kan koncentrere dig om at blive rask. AP Pension tilbyder også et gratis medlemskab af Hjerteforeningen, Kræftens Bekæmpelse eller Hjernesagen.

Du kan se, hvordan du er dækket på Min Pension eller i vores app, Mobil AP. Du kan se, hvordan du henter den her. 

Sådan bruger du din forsikring
  1. Hent en ansøgning her, eller ring til AP Pension på 3916 9902
  2. Udfyld ansøgningen, og send den til AP Pension, Østbanegade 135, 2100 København Ø. Du er også velkommen til at scanne ansøgningen og sende den via 'Skriv til os' på appension.dk/kontakt. Her skal du vælge muligheden 'Jeg er blevet syg'.

Når vi har modtaget og vurderet ansøgningen, indhenter vi dokumentation fra relevant behandler. Hvis du har ret til udbetaling, udbetaler vi pengene til din NemKonto, så snart vi modtager den nødvendige dokumentation.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.Vi sidder klar til at hjælpe dig alle hverdage mellem klokken 8.00 og 17.00.

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.