• Samfundsansvar

AP Pension

Webinar den 19. marts 2024: Hjælp til ledere og medarbejdere ved mistrivsel, stress eller sygemelding.

Læs mere og tilmeld dig her

Bliv kunde i et pensionsselskab med overskud

Som kunde i AP Pension får I del af overskuddet. Det arbejder vi på hver dag. Det viser vores historisk gode afkast. Men vi arbejder ikke kun for økonomisk overskud. Vi er også klar til at rådgive dig og dine medarbejdere, uanset om det drejer sig om jeres pensionsaftale, helbred eller opsparing.

En pensionsaftale, der giver overskud nu og i fremtiden

Vi arbejder hver dag for at give dig og dine medarbejdere mere overskud i hverdagen og ro i maven om fremtiden. Vi hjælper jer med sparring omkring pensionsaftalen, og sammen finder vi ud af, hvordan vi bedst hjælper jer og jeres medarbejdere.

Men en pensionsopsparing er mere end blot en opsparing til tiden efter arbejdslivet. Derfor er det også muligt at tilknytte en forsikringspakke til ordningen, som giver medarbejderne økonomisk tryghed ved alvorlig sygdom, tab af erhvervsevne eller død.

Vi står også klar til at give sparring og støtte til jer og medarbejderne, hvis I står overfor langvarig sygdom, mistrivsel eller andre udfordringer på arbejdspladsen.


Nærværende og målrettet rådgivning

Som kundeejet selskab betyder relationen til vores kunder alverden. Derfor tager vores rådgivning altid udgangspunkt i den enkelte medarbejder, så vi løbende sikrer, at både pensionsopsparing og forsikringer er tilpasset nuværende behov og ønsker. Ved livsændringer hos den enkelte medarbejder sender vi anbefalinger via vores digitale rådgivning. Og når arbejdslivet lakker mod enden, står vi med vores 58+-koncept også klar til at rådgive medarbejderen om en god start på den nye fase i livet.

Læs mere om vores rådgivningsmuligheder


Fleksible investeringsmuligheder

Vores investeringsafkast har i de seneste år ligget i toppen af branchen. Det gælder både vores traditionelle og bæredygtige investeringsprodukter. Det er vi stolte af, da det er med til at give vores kunder overskud nu og her, og når fremtid engang bliver til nutid.

Se mere om vores investeringsafkast her

Vi tilbyder flere forskellige investeringsløsninger, der selvfølgelig er tilpasset den enkelte medarbejders ønsker. Vores målsætning er at føre en aktiv og offensiv investeringsstrategi med en kontrolleret risiko. Vi investerer langsigtet og lader os ikke påvirke væsentligt af korte kursudsving. Vi giver selvfølgelig også mulighed for at investere bæredygtigt. AP Bæredygtig bygger på et bevidst valg af investeringer, der alle bidrager positivt til FN’s verdensmål, til reduktion af CO2-udledning eller til den grønne omstilling af energiproduktion. Så vi sammen kan skabe en bæredygtig verden til dem efter os.


Professionel sparring til ledere og HR-medarbejdere

Du behøver ikke stå alene, hvis du har udfordringer med sygefravær og mistrivsel hos dine medarbejdere. Vi hjælper dig med sparring og konkrete værktøjer.

Har du en medarbejder med stress, i mistrivsel eller sygdom? Er der konflikter eller udfordringer med samarbejdet i dit team? Så kontakt AP Care eller book en sparringssamtale.

Læs mere om AP Cares ledelsesstøtte


Nem administration

Det skal være nemt at administrere jeres aftale hos os, og derfor giver vi selvfølgelig mulighed for selvbetjening via vores virksomhedsportal. Her kan administratorerne foretage en række ændringer, som for eksempel til- og afmelding af medarbejdere samt mulighed for at informere os om en række ændringer hos den enkelte medarbejder.


Vil I også have del i overskuddet?

Ønsker du at høre mere om en pensionsordning hos os? Så udfyld kontaktformularen her og bliv ringet op af os.

Du velkommen til at tage kontakt til vores salgsdirektør.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-15.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
Lukket
Fredag: 09.00-14.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.