• Bæredygtighed

Sådan indbetaler du til AP Pension

Når du skal begynde at indbetale til AP Pension, gøres det nemmest i jeres lønsystem via aftale om Overførselsservice. Det er en hurtig og enkel registrering af jeres data, som sikrer, at indbetalingerne bliver behandlet korrekt. 

Hvad sker der ved en indbetaling?

Når du som virksomhed indbetaler til AP Pension, overføres det samlede beløb for virksomheden på en gang. Herefter fordeler vi de korrekte indbetalinger til hver enkelt medarbejders police.  

Hvorfor er det vigtigt, at du som arbejdsgiver indbetaler korrekt? 

Det har stor betydning for den enkelte medarbejder, at jeres indbetaling er korrekt. Det sikrer den rette fordeling mellem forsikringer og opsparing, og at pengene bliver investeret i de rette fonde, som matcher den enkeltes ønsker og behov.

Når vi har modtaget pengene korrekt, så fremgå de også af medarbejdernes depot/overblik og kan investeres, hvis medarbejderen selv ønsker at investere.

Hvordan indbetaler du til AP Pension?  

De fleste lønsystemer kan i dag overføre pensionsindbetalinger via Overførselsservice, og dermed kan du sende os oplysninger som løn, pensionsbidrag, start- og fratrædelsesdato m.m.  

Du skal bruge disse oplysninger: 

  • PBS nummer: 00740187 
  • Indbetalingskode/koder: Oplyses af AP Pension 

Indbetalingskode 

Hos AP Pension benytter vi en indbetalingskode i forbindelse med indbetalingerne. Koden angiver, hvilken aftale indbetalingen skal ind på, og sikrer dermed, at den placeres på den rigtige ordning, samt at den bliver investeret korrekt og rettidigt.  

Når vi er klar til at modtage betalingen, kontakter vi jer med oplysning om, hvilken kode/hvilke koder I skal bruge for de enkelte medarbejdertyper.  

Ændringer ved fratrædelse eller orlov

Hvis der sker ændringer i en medarbejders arbejdsmæssige forhold, f.eks. ændring af løn, pensionsbidrag, fratrædelse eller orlov, skal du kontakte jeres pensionsrådgiver.  

Ved fratrædelse/orlov informerer vi efterfølgende medarbejderen om, hvad det betyder for hans eller hendes pensionsordning. 

Opret overførsler vis overførselsservice

Det er nemt og hurtigt at oprette en aftale om Overførselsservice via Mastercard (tidligere Nets).

Hvis du ikke allerede har en aftale, kan du følge guiden i lønsystemet eller via dette link: https://overfoerselsservice.mastercard.com/  

Har du brug for hjælp

Hvis du har spørgsmål i forbindelse med indbetaling, er du velkommen til at kontakte os på indbetaling@appension.dk

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.