• Samfundsansvar

Professionel sparring til ledere og HR-medarbejdere

Har du udfordringer med sygefravær og mistrivsel hos dine medarbejdere? Vi hjælper dig med sparring og konkrete værktøjer.

Har du en medarbejder med stress, i mistrivsel eller sygdom? Er der konflikter eller udfordringer med samarbejdet i dit team? Så kontakt AP Care eller book en sparringssamtale.

Book en sparringssamtale her

Udfordringer med sygefravær og mistrivsel kan løses. Vi hjælper dig.

Arbejdsgivere, ledere og HR-medarbejdere kan med AP Care få uvildig støtte og sparring. I AP Care hjælper vi med at håndtere personalesager, hvor problemstillingen er mistrivsel eller sygefravær. Vi hjælper ved ledelsesmæssige spørgsmål, samarbejdsproblemer, eller hvis en medarbejder er udfordret helbredsmæssigt, stresset eller på anden vis påvirket i sit arbejde.

AP Care kan gøre en forskel både for dig som leder og for den enkelte medarbejder. Men det kan også have en betydning for virksomheden, da AP Care kan bidrage til at fastholde medarbejderne på arbejdspladsen og nedbringe sygefraværet.

Hør her, hvilken forskel AP Care har gjort for en af vores kunder:

Book en uforpligtende samtale

Du får 30 minutters sparringssamtale med en helbredsvejleder i AP Care, som hjælper dig med den aktuelle udfordring, du står med. Du får konkrete råd og værktøjer til at håndtere problemstillingen. Og der vil være mulighed for opfølgende sparringssamtaler, hvis du har brug for det.

Book en sparringssamtale her

Du kan også altid kontakte os på 7080 5020 eller care@appension.dk.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.