• Samfundsansvar

Hjælp til et sundere liv

Vi kan hjælpe dig med at hjælpe dig selv, hvis du gerne vil spise sundere eller komme i bedre form.

Når du skal i gang med et sundt vægttab, er det f.eks. vigtigt, at du kender til kroppen og dens behov. Du får et overblik over de fem vigtigste elementer i et sundt vægttab og finder vigtige ting om kost og måltider, så du kan få en god start på dit vægttab. 

Fysisk aktivitet er også et vigtigt element i en sund livsstil. Derfor har vi sammensat en række motionsprogrammer, så du nemt kan komme i gang med din træning - overskueligt og nemt.

Vægttab

Når du skal i gang med et sundt vægttab, er det vigtigt, at du kender til kroppen og dens behov. Du får her et overblik over de fem vigtigste elementer i et sundt vægttab.


Sunde kostråd

Vi har samlet nogle vigtige ting om kost og måltider, så du kan få en god start på dit vægttab. Enkle og overskuelige informationer, som du kan vende tilbage til.


Træningsprogrammer

Vi har sammensat en række motionsprogrammer, så du nemt og overskueligt kan komme i gang med din træning.


Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag til fredag: 08.30-16.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.