• Samfundsansvar

Få overblik over din sundhed med Falck Pulse

AP Pension og Falck Healthcare har indgået et samarbejde om appen Falck Pulse, da vi gerne vil tilbyde dig og vores øvrige kunder en videnskabelig tilgang til at arbejde med sundhed.

Som kunde i AP Pension får du gratis adgang til Falck Pulse, der er et intelligent, digitalt sundhedsunivers med en holistisk tilgang til at inspirere og motivere dig til at arbejde aktivt med en sundere livsstil - både hvad angår dit sind, din krop og din livsstil.

Baseret på dine inputs og et robust datagrundlag fra andre brugere kan Falck Pulse udregne din individuelle Health Score og løbende give dig råd og vejledning. Appen kan også hjælpe dig med at sætte personlige mål for, hvordan du kan forbedre din sundhed.

Læs mere i vores introduktion til Falck Pulse

Sådan kommer du i gang med Falck Pulse

Hvis du allerede har modtaget en aktiveringskode fra din arbejdsgiver, kan du herunder finde en vejledning til opsætning.

Hent vejledning

Hvis du ikke endnu har en aktiveringskode, skal du blot klikke på linket herunder og udfylde formularen. Herefter vil du modtage en e-mail med en licenskode og vejledning til, hvordan du opretter dig som bruger.

Har du spørgsmål, så skriv til falckpulse@appension.dk

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi har midlertidigt ændret vores åbningstider og sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag til torsdag: 08.00-16.30

Fredag: 08.00-16.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.