• Samfundsansvar

Trives du ikke? Der er hjælp at hente!

Som kunde i AP Pension kan du få gratis hjælp og støtte hos vores helbredsvejledere i AP Care.

Mistrivsel eller svære udfordringer kan ramme os hele livet. I AP Pension har vi hænder og hjerter klar til at gribe dig, når bægeret er fyldt. For pension handler også om overskud lige nu og her. Vi kalder det AP Care, og vi hjælper dig med overskud til hverdagen.

Unge scorer lavt på det mentale helbred

Det mentale helbred blandt danskere er for nedadgående, især hos unge. Omkring hver tredje kvinde mellem 16 og 24 år scorer lavt på mentalt helbred, og det samme gælder for omkring hver femte mand i samme aldersgruppe. Det viser den årlige nationale sundhedsprofil, som de fem regioner, Sundhedsstyrelsen og Statens Institut for Folkesundhed, SDU står bag.

Du kan få hjælp hos os

Trives du ikke? Oplever du f.eks. at have for høje forventninger til dig selv, eller føler du dig presset i hverdagen? Så skal du vide, at vi kan hjælpe dig, når du er kunde hos os. Og du behøver ikke passe ind i ovenstående aldersgruppe.

Vores helbredsvejledere kan gennem en omsorgsfuld samtale hjælpe dig med at finde ud af, hvad der skal til, for at du får det bedre. De kan hjælpe med netop de udfordringer, du har, lære dig forskellige mestringsteknikker og anbefale eventuel behandling.

Helbredsvejlederen vil være din tovholder, sørge for der bliver tænkt hele vejen rundt om din situation og følge dig, til du igen har overskud i hverdagen.

Sådan kontakter du AP Care

Du er velkommen til at kontakte AP Care på 7080 5020 eller care@appension.dk. Du kan også skrive til os via kontaktformularen, så kontakter vi dig inden for to hverdage.

Hvis du har en sundhedsforsikring i AP Pension, kan du også benytte den. Her kan du f.eks. få psykologhjælp eller anden relevant behandling. Du kan enten ringe direkte til AP Sundhedsforsikring på 7010 0117, eller også kan en helbredsvejleder i AP Care hjælpe dig videre.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.