• Bæredygtighed

Overskud til alle - hele livet

AP Pension har kun én ejer, og det er vores kunder. Det er dem, vi går på arbejde for. Det er dem, vi skal skabe overskud til – hele livet.

AP Landingpage 730x300.jpg
Din pension er mere end penge. Det er også omsorg og tryghed.

Som dit pensionsselskab kan vi være mere for dig, end du måske lige aner. For din pension er mere end en opsparing. Det er også et sikkerhedsnet af tilbud, du kan bruge, hvis du har det svært, kommer til skade eller bliver syg.

Brug din pension, når du har det svært eller livet ændres

AP Care er der for dig, hvis livet slår kolbøtter. Allerede når du mærker de første symptomer på stress eller angst. Det kan også være, at dit barn har problemer i skolen, eller du selv har udfordringer på jobbet. Vi griber dig.

Læs om AP Care

Er der en læge til stede?

Har du en sundhedsforsikring hos AP Pension, har du også adgang til lægehjælp uden for almindelig åbningstid. Vores Online læge er klar, hvis feberen pludselig stiger, recepten er udløbet eller øjnene på junior bliver røde.

Læs om online læge

AP Landingpage 730x2802.pngDin pension skal passe til dig. Ikke omvendt

Får du et nyt job, en ny bolig eller skal du giftes, er vi klar med rådgivning, så vi kan sikre os, at der i hvert fald er ro i maven, når det gælder din pension. Din pension skal jo passe til det, der sker i dit liv - uanset om du er ny på arbejdsmarkedet eller godt i gang med din opsparing.

Læs om vores rådgivning til dig

AP Landingpage 730x2805.png
Overskud til livet efter arbejdslivet

Du har sikkert mange drømme, tanker og forventninger til livet efter arbejdslivet. Kom med på vores 58+ seminar, hvor vi sætter fokus på det, der er vigtigt, når du skal planlægge din økonomi, så du kan leve det liv, du ønsker, når du går på pension.

Læs om vores 58+ rådgivning

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.