• Samfundsansvar

Forretningsudvikling og Digitale kanaler

Sofie Sahl Kristensen

Fakta om Sofie

  • Uddannelse: Cand.merc.EMF
  • Stilling: Product Owner
  • Ansat siden: April 2019 (Skandia 2012)

Bindeled mellem forretning, it og vores kunder

Jeg er en del af et digitalt leveranceteam, der har ansvaret for udvikling af vores digitale portaler til samarbejdspartnere og kunder. Hverdagen byder både på overvejelser om den retning, vi gerne vil bevæge os i med portalerne, og på mindre driftsrelaterede opgaver. Jeg sætter stor pris på den omskiftelighed, der er i mit job, da det giver mig mulighed for at berøre mange forskellige typer af opgaver og områder af forretningen.

Jeg har opbygget god indsigt i forretningen gennem forskellige projekter og teams. Den indsigt bruger jeg til at vurdere, hvilke interessenter der skal inddrages i løsninger for at levere mest muligt værdi til slutbrugeren.

Mit team arbejder agilt, og jeg har stor indflydelse på mit ansvarsområde. Jeg har en stor berøringsflade og fungerer som bindeled mellem forretningen, it og vores kunder – det er enormt lærerigt og givende at skabe noget, som bidrager til at gøre kundeinteraktionen endnu bedre.

Stor tillid og nye muligheder

Det team, jeg indgår i, og organisationen generelt består af en bred sammensætning af profiler, og de forskellige perspektiver og indsigter inspirerer mig i dagligdagen. 

Jeg har ikke tidligere erfaring som Product Owner, men har fået mulighed for at prøve kræfter med det her i AP Pension. Jeg er blevet mødt med stor tillid fra ledere og kolleger, når jeg har påtaget mig nye opgaver. Min udvikling har ikke alene været drevet af eget initiativ, men flere af mine ledere har inspireret og banet vejen for mig til videreudvikling internt.

Samfundsansvaret mærkes på medarbejderniveau

Samfundsansvar er noget, der kendetegner kulturen i AP Pension. Det ligger os meget nært, og vi sætter vores præg på både samfundet, vores kunder og medarbejderne. Det betyder meget for mig at være et sted, der tager stilling og bidrager positivt til samfundsudviklingen.

Noget af det, jeg selv er stor fan af, er, at AP Pension understøtter en aktiv hverdag ved at tilbyde forskellige træningstyper. Det benytter jeg mig af flere gange i ugen. Og så er det jo fedt, at man kan gøre det sammen med sine gode kolleger. Det giver overskud, godt humør og bidrager til fællesskabet på tværs.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.