• Bæredygtighed

Sådan arbejder vi for et bæredygtigt arbejdsliv

I AP Pension arbejder vi målrettet på at skabe et bæredygtigt arbejdsliv for vores medarbejdere. Det gør vi, fordi livet går op og ned, og vi mener, det er vigtigt at se på livets faser som en helhed.

Livscyklus-tilgangen fremmer både trivsel og fastholdelse – og det er med til at fremme et bæredygtigt arbejdsliv, hvor vi har overskud til alle. Det handler om at have overskud til hinanden i de faser i livet, hvor vi hver især har forskellige behov.

AP Pension skal opleves som en arbejdsplads med lige muligheder for alle, og hvor nye samarbejdsformer og perspektiver bidrager til de bedste løsninger for kunderne.

Sundhed og trivsel er bærende

Vores mål er at forebygge sygdom og være en arbejdsplads, som har en høj grad af sundhed og trivsel blandt medarbejderne.

Vores sundhedskomité har fokus på medarbejdernes sundhed, trivsel og energi. Vi tilbyder forskellige træningshold i løbet af ugen, aktive og mentale pauser i løbet af dagen, motionsudstyr til brug på arbejdspladsen samt sundhedstjek.

Alle medarbejdere kan desuden kontakte AP Care, hvis fysiske eller mentale udfordringer melder sig. AP Care har således været et centralt tilbud til medarbejderne i en tid med covid-19.

Vi vil fremme diversitet og inklusion

Vores mål er at bringe mangfoldigheden i spil. Vi tror på, at vores forskelligheder er en forudsætning for, at vi sammen kan udnytte vores fulde potentiale. Det gør os i stand til at udfordre hinandens perspektiver, træffe bedre beslutninger og servicere vores kunder endnu bedre.

At sikre en bred rekruttering af medarbejdere er vigtigt for vores arbejde med diversitet og inklusion. Når vi søger nye medarbejdere, benytter vi screeningsværktøjet Develop Diverse, der skal sikre inkluderende stillingsopslag. Vi bruger også en såkaldt biasguide med særlige opmærksomhedspunkter og guidelines for så vidt muligt at undgå, at f.eks. ubevidste fordomme modarbejder diversitet og inklusion. Vi kan ikke fjerne bias, men vi kan være bevidste om dem.

Fleksibilitet gennem alle livets faser

Det er vores overbevisning, at målrettede tiltag, som understøtter fleksibilitet gennem livets faser, gør det nemmere for vores medarbejdere at balancere arbejde og privatliv.

Vi tror på, at fleksibiliteten bidrager til overskud, også når livet er svært, eller når der sker uventede ting. Det skal være muligt at tilpasse arbejdet i de perioder, hvor der er behov for det. Det kan f.eks. være, når man får barn, oplever sygdom i familien, skilsmisse eller bliver senior.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.