• Samfundsansvar

Tidligere Skandia-ansat? Så læs med her.

Den selvstændige fond til gavn og opmuntring for tidligere medarbejdere i Kgl. Brand og efterfølgende juridiske enheder med tilknytning hertil (tidligere Skandia Fonden) skal afvikles.

Fondens formål er at være til gavn og opmuntring for nuværende og tidligere medarbejdere i Skandia A/S og Skandia Lifeline, flial af Skandia Försäkring Aktiebolag (Publ.), eventuelt tillige for disses enker og børn.

Tidligere Skandia-ansatte og andre, som er omfattet af formålsbestemmelsen, opfordres til at melde deres interesse, hvis de ønsker at tages betragtning i forbindelse med udlodning af fondsmidlerne. Dette gøres ved at sende en e-mail til KBJ@appension.dk med angivelse af fulde navn og tidsrum for ansættelse i minimum én af de nævnte enheder. 

Fristen for tilkendegivelse udløber den 14. juni 2024. Det bemærkes, at en eventuel udlodning kan have skattemæssige konsekvenser for modtageren, da uddelingen vil blive indberettet til skattemyndighederne.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.