• Samfundsansvar

Har du smerter i kroppen?

Find information om de mest almindelige smerter i kroppen og læs mere om, hvad du kan gøre og skal være opmærksom på, hvis du har ondt.

Generelt om smerter i ryggen

Der kan være mange grunde til gener i muskler og led. Én af de væsentligste årsager er, at vi i dag ofte lever et liv med meget lidt bevægelse.


Smerter i lænd

Lændesmerter kan defineres som smerter i området, der strækker sig fra det nederste ribben til overgangen mellem balle og lår. Få de tre primære årsager til lændesmerter.


Smerter i arm, skulder, albue eller håndled

Smerter i skulderen og armens øvrige led skyldes ofte en overbelastning i bevægeapparatet. Men smerter i arm og skulder kan også bunde i mere alvorlige sygdomme. 


Smerter i øvre ryg

Den øverste del af ryggen, også kaldet brystrygsøjlen, er mindre bevægelig end nakke og lænd. Du kan selv gøre rigtig meget for at beskytte din ryg. Vi giver dig et par gode råd.


Smerter i nakken

Der kan være mange forskellige årsager til smerter i nakken. Du kan f.eks. få ondt i nakken, hvis du gennem længere tid belaster kroppen forkert. Du får hjælp og gode råd til at beskytte din nakke.


Kontakt os, hvis du har brug for hjælp

Hvis du mistrives, hvad enten det er fysisk eller mentalt, kan du som kunde i AP Pension få hjælp, støtte og rådgivning.

Du er velkommen til at ringe eller skrive til AP Care. Vi sidder klar til at hjælpe mandag til fredag mellem klokken 8.30 og 16.00.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag til fredag: 08.30-16.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.