• Samfundsansvar

Saml din pension og spar flere tusinde kroner

Hvis du fik 50.000 kr. mere på din pensionsopsparing med få klik, ville du så gøre det? Så simpelt er det at samle din pension i AP Pension – for har du mere end blot én pensionsopsparing, koster det dig flere tusinde kroner i omkostninger over tid. Læs med og se, hvor mange penge det drejer sig om for dig.

Har du nogensinde skiftet job? Eller kommer du til det i fremtiden?

Hvis ja, så er du som de fleste danskere, der skifter job mere end fem gange i løbet af et arbejdsliv. Og har du arbejdsmarkedspension, kan det betyde, at du har pensioner stående i forskellige pensionsselskaber.

Det er der som udgangspunkt ikke noget i vejen med.

Du kan sagtens have pensioner i flere selskaber, men det koster dig mange penge over tid, fordi dine pensionsopsparinger bliver udhulet af administrationsgebyrer og omkostninger. For ikke at tale om det afkast du potentielt går glip af.

Det kan derfor være en fordel at samle din pension ét sted, hvis du gerne vil have en større pensionsopsparing.

Fire fordele ved at samle din pension i AP Pension


Der kan være hensyn, som gør, at det i det enkelte tilfælde ikke er en god ide at samle sin pension.

Disse hensyn guider vores rådgivere dig sikkert igennem, når du anmoder om at samle din pension hos AP Pension. Du skal derfor ikke selv bekymre dig om, hvad du bør og ikke bør flytte.  

Så meget kan du booste din opsparing ved at samle din pension nu

Er du nysgerrig på, hvor mange penge du faktisk går glip af ved at have pensioner stående i flere pensionsselskaber?

Har du pensioner stående mere end blot ét sted, kan du miste flere tusinde kroner på sigt, der i stedet kunne have stået på din pensionsopsparing.

Graf.png

Note: Potentiel ekstra opsparing ved at samle din pension i AP Pension med forudsætning om, at du i andre selskaber betaler gennemsnitligt 1.000 kr. om året i fripoliceomkostning. Dertil er beregnet et gennemsnitligt årligt afkast på 4 procent. Beløbene er i fremtidsværdi og er ikke korrigeret for inflation.


Lad os tage et eksempel.

Er du i slutningen af 30erne med 30 år tilbage på arbejdsmarkedet og har to pensioner stående i andre selskaber, kan du øge din pensionsopsparing med mere end 110.000 kr. over tid ved at samle din pension.  

Det er gratis at samle din pension i AP Pension i forbindelse med jobskifte. Du betaler dog et mindre beløb til afgivne selskab – typisk op til 2.000 kr.

Sådan samler du din pension i AP Pension

Som kunde i AP Pension kan du hurtigt og nemt anmode om at samle din pension via Min Pension. Vi sikrer, at du kun overfører pensioner, der er en fordel for dig at samle.

Det eneste, du skal gøre, er at følge den enkle guide. Så klarer vi resten.

step-2.png

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.