• Bæredygtighed

Sundhed og trivsel i hverdagen

Vi vil gerne være med til at forbedre sundhed og trivsel blandt vores kunder, og det gælder både fysisk og psykisk. Psykiske lidelser fylder mere og mere i samfundet, og et stigende antal rammes på trivslen, både i Danmark generelt og blandt vores kunder.

Sundhed og trivsel i hverdagen.JPG

Sådan hjælper vi

Vores sundhedstilbud knytter vores forsikringsprodukter tæt sammen med råd, støtte og vejledning fra vores helbredsvejledere til både medarbejdere og arbejdsgivere i virksomheder med pension hos os. Vi kalder tilbuddet for AP Care.

Helbredsvejlederne er sygeplejersker, socialrådgivere og jobcoaches med erfaring inden for stresshåndtering, fysisk sundhed, kommunale forløb og generel vejledning om trivsel.

Virksomheder kan få en tovholder, som sørger for, at der bliver tænkt hele vejen rundt om situationerne. Til medarbejderne tilbyder vi vejledning og giver overblik over muligheder i sundheds- og beskæftigelsessystemet. AP Care kan desuden give råd og vejledning til både leder og medarbejdere om begyndende stresssymptomer, eller når en stress-sygemelding har ramt hverdagen.

Læs mere om, hvordan du kan få hjælp og rådgivning til at holde dig sund og rask

Vi fremmer sundhed hos virksomheder

Vi er sparringspartner for vores virksomhedskunder inden for sundhed og trivsel, og vi samarbejder ofte med virksomheder om arbejdsmiljø, sygefravær, fastholdelse og tiltrækning af medarbejdere.

Sådan ser en typisk sundhedsindsats ud:  
  • Vi kontaktes af en virksomhed med udfordringer i form af høj personaleomsætning, stressramte medarbejdere og ledere, en stor arbejdsbyrde og en presset HR-afdeling.
  • Sammen fokuserer vi på at få grebet medarbejdere og ledere med stress og at udvikle en strategi for, hvordan der kan arbejdes struktureret og forebyggende med fysisk og mental sundhed.
  • Medarbejderne bliver tilbudt online kursus i stressforebyggelse.
  • Evaluering af indsatsen og aftale om effektmåling efter ½-1 år.

Læs mere om, hvordan vi arbejder for at skabe overskud for din virksomhed og medarbejdere

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.