• Bæredygtighed

Tilmelding for delegerede til AP Pensions generalforsamling

Som delegeret tilmelder du dig AP Pensions årlige generalforsamling via formularen herunder. Er du ikke delegeret, skal du ikke bruge linket herunder, men derimod tilmelde dig som gæst.

Har du ikke mulighed for at deltage i generalforsamlingen, eller bliver du forhindret, kan du sørge for, at de stemmer, du har fået tildelt ikke går tabt. Det gør du enten ved at give fuldmagt til en anden delegeret, der deltager på generalforsamlingen, eller ved at brevstemme. Du kan afgive fuldmagt fra den 4. april 2024 kl. 08.00 via linket herunder.

Afgiv fuldmagt her

Bemærk, at din tilmelding først er registreret, når du har modtaget en bekræftelsesmail.

CPR-nummer skal bruges i forbindelse med afgivelse af stemmer på generalforsamlingen

Du bedes venligst være opmærksom på, at din e-mail og dit mobilnummer er indtastet korrekt, da de bruges til at sende dig vigtig information om generalforsamlingen

Hvis du ikke deltager på generalforsamlingen, beder vi dig give fuldmagt til en anden delegeret, der deltager, eller at brevstemme. Dette er for, at dine tildelte stemmer ikke går tabt.


Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.