• Samfundsansvar

Tilmelding for delegerede til AP Pensions generalforsamling den 27. april 2023.

Ligesom sidste år vil det både være muligt at deltage fysisk og online i AP Pensions generalforsamling. Du skal være opmærksom på, at du ikke har mulighed for at stemme ved online deltagelse. For at dine stemmer ikke går til spilde, er det vigtigt, at du i stedet enten giver fuldmagt til en anden delegeret eller brevstemmer. Læs mere herom i indkaldelsen til generalforsamlingen.

Du skal være opmærksom på, at hvis du afmelder dig generalforsamlingen, beder vi dig give fuldmagt til en anden delegeret, der deltager fysisk, eller at brevstemme. Dette så dine tildelte stemmer ikke går tabt.

Du finder generalfuldmagten her. Bemærk venligst, at fuldmagten først kan tilgås fra den 14. april 2023 kl. 10.00. Læs mere om de forskellige fuldmagtstyper og muligheden for at brevstemme i indkaldelsen til generalforsamlingen.

Bemærk, at din tilmelding først er registreret, når du har modtaget en bekræftelsesmail.

Du bedes venligst være opmærksom på, at din e-mail er indtastet korrekt, da denne bruges til at sende dig vigtige oplysninger om den elektroniske gennemførsel af generalforsamlingen

Du bedes venligst være opmærksom på, at dit mobilnummer er indtastet korrekt, da dette skal bruges til at logge ind på den elektroniske gennemførsel af generalforsamlingen


Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag til fredag: 08.30-16.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.