• Samfundsansvar

Vi støtter op om international dag for mental sundhed

Den 10. oktober er det international FN-dag for mental sundhed. Målet med dagen er at øge bevidstheden om psykiske udfordringer og at opfordre til indsatser, der støtter mental sundhed.

I AP Pension arbejder vi hver dag for at være en socialt ansvarlig virksomhed. Det betyder også initiativer, der gør en forskel for den mentale sundhed. Det er en bærende del af vores forretning, dagligdag og vores tilbud til kunderne.

Du kan få hjælp til din mentale sundhed

Som kunde hos os skal du vide, at AP Care er klar til at hjælpe dig, så snart du mærker de første tegn på mistrivsel, når du bliver syg eller går igennem en livskrise. Vi står klar med et hold af specialister, der kan give dig værktøjer og hjælp til at håndtere den situation, du står i, og konkrete råd til at komme godt videre.

Kontakt os hellere før end senere, så griber vi dig med det samme.

Sådan kontakter du AP Care

Du har også mulighed for selv at arbejde med dit mentale helbred. Du kan gratis hente appen Falck Pulse, som er et digitalt sundhedsunivers, der kan inspirere og motivere dig til at arbejde aktivt med en sundere livsstil – både hvad angår dit sind, din krop og din livsstil.

Kom i gang med Falck Pulse

Vi praktiserer, hvad vi prædiker

I AP Pension deltager vi i Arbejdspladsernes Motionsuge i uge 41, hvor vi har en række tilbud til vores medarbejdere inden for både mental og fysisk sundhed. Den 10. oktober har vi ekstra fokus på den mentale dimension, hvor medarbejderne blandt andet kan få viden om og afprøve mentale pauser til ro og fordybelse.

Hvad er en FN-dag?

FN udpeger bestemte dage, uger, år og årtier som anledninger til at markere bestemte begivenheder eller temaer. I AP Pension vil vi bakke op om de dage, der markerer temaer, vi allerede arbejder for eller vil gøre en indsats for som forretning. Vi mener, at når vi står sammen og arbejder i fællesskab, gør vi en større forskel.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.