• Samfundsansvar

Svigter helbredet, eller mangler du overskud?

Ring til helbredsvejlederne i AP Care, hvis du mistrives fysisk eller psykisk. Vi hjælper både forebyggende, og hvis du er sygemeldt.

Udfyld kontaktformularen, så ringer vi dig op i løbet af 48 timer.

Du er også velkommen til at ringe eller skrive til os. Telefonerne er åbne mandag til torsdag mellem klokken 08.00 og 16:30 og fredag mellem klokken 08:00 og 16:00.

Helbredsvejlederne griber dig, hvis du er blevet syg eller mangler overskud i hverdagen. For sundhed handler ikke kun om at være i god fysisk form eller at have sunde vaner. Det handler også om dit mentale helbred, om du trives. Og for mange kan det træde i baggrunden i en travl hverdag.

Ring hellere for tidligt end for sent

Det kan være, at du overser symptomer, som ikke umiddelbart får dine alarmklokker til at ringe, men som alligevel kan være tegn på, at dit velbefindende er på vej ned ad bakke. Det kan f.eks. være, at du har svært ved at sove, gennem længere tid har haft svært ved at trække vejret helt ned i maven, koncentrere dig, eller at du generelt er i dårligt humør og let bliver irriteret eller ked af det.

Det kan også være, at du har symptomer, som du har svært ved at forklare, f.eks. prikken i fingre, mavesmerter, rastløshed eller et stigende forbrug af f.eks. alkohol, medicin eller cigaretter.

Du kan få hjælp og rådgivning

Fordi du er kunde i AP Pension, er der hjælp at hente. Vores helbredsvejledere kan hjælpe dig til at få det godt igen. Du og helbredsvejlederen vil gennem fortrolig og omsorgsfuld samtale finde ud af, hvad du har behov for.

Helbredsvejlederen er din tovholder, sørger for, at der bliver tænkt hele vejen rundt om din situation og følger løbende op med dig, så du ikke står alene med problemerne.

Mere om helbredsvejlederne

AP Cares helbredsvejledere har erfaring inden for sundhed, kommunale forløb og generel vejledning om trivsel. De tager hånd om dig og kan hjælpe med netop de udfordringer, du har. De kan blandt andet guide dig i afklaringen af den rette behandling, og de kan give dig et overblik over dine muligheder og rettigheder i sundhedssystemet.

Kontakt os

Du kan ringe til os på 7080 5020 mandag til torsdag mellem klokken 08.00 og 16:30 og fredag mellem klokken 08:00 og 16:00. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.