• Samfundsansvar

Salg

Michael Mærkedahl

Fakta om Michael

  • Uddannelse: Exam. Assurandør
  • Stilling: Storkundechef
  • Ansat siden: December 2018

Råderum til at sætte kunden i centrum og skabe langvarige relationer

Jeg har ansvar for en række virksomhedskunder og deres pensionsordning. Jeg arbejder med at opbygge loyalitet og styrke samarbejdet med virksomhederne og har en tæt dialog med beslutningstagerne. 

Det, der fylder mest i min dagligdag, er interaktion med vores kunder, for som kundeejet selskab er kunden kernen, i alt hvad vi gør. Flere af mine kunder sidder desuden med i bestyrelsen. Det giver en helt anden forpligtelse og kræver et stort fokus på de forskellige interessenter i virksomhederne.

Respekt for kunden

I min rolle har jeg lært vigtigheden af at have respekt for virksomhedernes forskelligheder. Der er ikke to kunder, der er ens, så du skal møde den enkelte kunde i øjenhøjde og være bevidst om deres behov. Det nytter ikke, at du kommer med en agenda, som ikke er relevant i den virkelighed, kunden lever i. Derfor overvejer vi også altid nøje, hvem i afdelingen der er den rette til at varetage den enkelte kundes interesser.

Tillid er et vigtigt element i min relation til kunderne. Jeg føler, at jeg gør en forskel, når jeg kan gøre pension forståelig for kunden. For pension er en stor beslutning – særligt når du som virksomhed beslutter, hvordan pensionsløsningen skal være på vegne af alle dine medarbejdere.

En stærk sammenhængskraft skaber muligheder

Til dagligt sidder jeg på vores kontor i Aarhus. Selvom jeg er langt fra hovedkontoret i København og størstedelen af mine kolleger, oplever jeg alligevel den stærke kultur i AP Pension.

Jeg er omgivet af dygtige kolleger, som altid møder en med åbenhed og et ønske om at hjælpe. Det giver en stærk sammenhængskraft på tværs, og du har både den nære og brede sparring, så du står aldrig alene.

Samtidig er der stor diversitet i mit team, og det skaber en god dynamik, som konstant er med til at udfordre mig og bringe nye perspektiver i spil. Det giver mig lyst og mulighed for at udvikle mig. Og så oplever jeg, at min leder lytter og bidrager til den udviklingsrejse, som jeg ønsker.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.