• Samfundsansvar

Udviklingsorganisation

Mads Toft Frisenette

Fakta om Mads

  • Uddannelse: Cand.merc.dat
  • Stilling: Product Manager
  • Ansat siden: August 2019

At drive udvikling i tæt samarbejde med vores kunder

Jeg arbejder i vores udviklingsorganisation og har lige nu ansvaret for vores udviklingsportefølje i vores datterselskab, nærpension. Min rolle er at sikre en optimal og effektiv udvikling af nærpensions løsninger til pengeinstitutterne.

Det er enormt spændende at arbejde på nærpensions projekter, hvor jeg har et tæt samarbejde med pengeinstitutterne. Det giver en ekstra gnist i hverdagen at være tæt på deres behov og skabe løsninger, der har afgørende betydning for deres dagligdag.  

Ikke to projekter er ens

Jeg har indtil videre i min karriere hos AP Pension haft ansvaret for et stort it-projekt og et compliance-projekt i vores investeringsområde. Det er noget af det spændende ved at arbejde i udviklingsorganisation, at du får indsigt i mange kroge af forretningen.

Der er altid nye vinkler på opgaverne, så ikke to projekter er ens. Det kan føles lidt som at få et nyt arbejde, hver gang jeg kommer på et nyt projekt. At være med til at udvikle noget, som gør en forskel for både forretningen og vores kunder – det er det, der driver mig.

I min rolle er det vigtigst at få sat en ramme, hvor kollegerne i projektet kan samarbejde, tage ansvar og eksekvere. Det kræver, at jeg styrer og koordinerer på tværs, så vi hele tiden er alignet på scope og leverancer. Overblik og struktur er essentiel for at kunne lykkes med et projekt og ikke mindst for at kunne håndtere stakeholders undervejs.

Du kan stå på dybt vand, men er aldrig alene

Når man arbejder på projekter, får man en unik indsigt i kulturen og samarbejder med kolleger fra mange forskellige afdelinger. At være åben og møde hinanden i øjenhøjde, synes jeg særligt kendetegner kulturen i AP Pension.

De forandringer, der møder os som branche, gør også, at der er rig mulighed for at få nye spændende udfordringer og prøve kræfter med områder, som kan være uopdyrket land, så jeg kan rykke mig både personligt og fagligt. Du kan stå på dybt vand, men du er aldrig alene.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.