• Samfundsansvar

Afdelingsleder

Charlotte Arendt

Fakta om Charlotte

  • Uddannelse: EDB-assistent, datanom, projektledelse og lederuddannelse
  • Stilling: It-udviklingschef
  • Ansat siden: Maj 2015

Opbygge fremtidens digitale AP Pension og samtidig holde gang i driften

Som it-udviklingschef er min opgave at balancere fremtidens og nutidens AP Pension. Jeg skal sikre den daglige drift, så kunder og kolleger har de bedst mulige oplevelser og it-løsninger her og nu. Samtidig er jeg med til at opbygge fremtidens digitale AP Pension.

Det er en kæmpe motivation at stå op og gøre det, jeg brænder for – nemlig at udvikle it-løsninger, som giver værdi for slutbrugeren, og at gøre det sammen med dygtige mennesker, hvor vores forskelligheder er den største styrke.

Skabe succes gennem andre og fremme potentialet hos den enkelte

Som leder i AP Pension oplever jeg, at der er plads til at træffe relevante og afgørende beslutninger.

For mig er ledelse at skabe resultater gennem og sammen med andre. Det at sætte holdet, udvikle og fremme potentialet hos den enkelte, så teamet leverer værdi, ligger dybt i mit DNA. Og det er noget, som altid har givet mig energi, for det er her, jeg som leder gør en forskel.

Hjælpsomhed og fællesskabsfølelse

Det var ikke tilfældigheder, der fik mig til at vælge AP Pension i sin tid. Det ligger mig meget nært at være en del af et selskab, som er kundeejet, og hvis mål jeg kan identificere mig med.

Som leder i AP Pension har du et netværk og gode sparringsmuligheder med øvrige lederkollegaer. Det er guld værd, og sammenholdet er med til at løfte på tværs. Det er også netop det, der kendetegner kulturen. Der er også en stor hjælpsomhed. Om du er ny kollega, medarbejder, der har været her længe, eller konsulent, så bliver du mødt med åbne arme. At alle skal føle sig velkomne er kendetegnende ved AP Pension.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.