• Samfundsansvar

Nyt selskab - samme vilkår

Den 1. maj 2021 blev du kunde i AP Pension, og vi er glade for at kunne byde dig velkommen i et af Danmarks største kundeejede pensionsselskaber med mere end 100 år på bagen.

Der er selvfølgelig forskel på Skandia og AP Pension. Vigtigst er, at dine vilkår og betingelser ikke har ændret sig i forbindelse med flytningen. Men du vil opleve forskel i nogle praktiske forhold.

Fra slutningen af maj kan du logge ind på Min Pension og se din pensionsoversigt under ’Dokumenter’. Det er her, du kan følge din pensionsordning og få overblik.

Her på siden kan du finde oplysninger om AP Pension og praktiske forhold omkring flytningen af din pensionsordning og sundhedsforsikring.

Vi har samlet svar på de mest almindelige spørgsmål her:

FAQ

Investeringer

I forbindelse med at Skandias bestand af pensionsordninger overgår til AP Pension, skifter nogle produkter og investeringsfonde navne. Du kan i oversigten herunder se, hvad de nye navne bliver.

Hent oversigt over produkter i AP Pension

appension.dk/investering-og-baeredygtighed kan du se oplysninger om investering, fonde og den måde, hvorpå vi integrerer bæredygtighed og bæredygtighedsrisici i vores investeringsbeslutninger.

Sådan bruger du dine forsikringer

Her kan du se, hvordan du anmelder skade, hvis du bliver syg og har brug for dine forsikringer:

Sundhedsforsikring

Tandforsikring

Tab af erhvervsevne

Visse kritiske sygdomme

Dine forsikringsbetingelser og investeringsvilkår

Det fremgår af din pensionsoversigt, hvilke betingelser, som den aftale, du er omfattet af, giver mulighed for. Du skal dog være opmærksom på, det ikke er sikkert, at du har alle de mulige forsikringsdækninger. Det fremgår også af din pensionsoversigt, hvilke dækninger du faktisk har, og dermed hvilke betingelser, der er relevante for dig.

Du kan hente dine forsikringsbetingelser og investeringsvilkår her

Hvis du er omfattet af en sundhedsforsikring via din arbejdsgiver, kan din samlever/ægtefælle og dine børn også blive det.

Hent blanket til tilmelding af medforsikrede her

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål eller behov for hjælp, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os her

Vil du vide mere om AP Pension?

AP Pension er 100 procent kundeejet

Derfor er der aldrig tvivl om, hvem selskabet arbejder for, kunderne eller ejerne – for det er de samme mennesker. Det er kunderne, der vælger selskabets bestyrelse og sidder i den.

Læs mere om AP Pensions kundedemokrati

Vi er uafhængige

Kundeejerskabet betyder, at vi er helt uafhængige, når vi vælger investeringer, og vores investeringsstrategi har givet gode resultater. Både på kort sigt, i 2020, og på fem års sigt har vi leveret nogle af pensionsbranchens højeste afkast.

Fokus på samfundsansvar

Ansvarlig virksomhed og samfundsansvar betyder, at AP Pension drives på en måde, som fastholder vores værdier, viser respekt for mennesker, samfund og miljø samt imødekommer de forventninger, som omverdenen har til os.

Læs mere om samfundsansvar i AP Pension

Boliger

AP Pension investerer i lejeboliger i hele landet, og som kunde kan du komme forrest i køen til dem.

Læs mere her

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.