• Samfundsansvar

Din pension kan mere, end du tror

Pension handler ikke kun om livet engang. Det handler om nu og her – midt i det hele – og det overskud, det giver at vide, at der altid er en, der griber dig, når livet udfordrer.

Din onlinelæge har tid, når du har tid

I en travl hverdag, midt i ferien og til hele familien. Har du en sundhedsforsikring hos AP Pension har hele familien også adgang til vores læge uden for almindelige åbningstider. Du ringer eller skriver, når det passer dig.

Læs mere om online læge her

Har du brug for hjælp med din jobsituation?

Står du over for forandringer i din jobsituation, kan vores vejledere i AP Care hjælpe dig. Mere præcist med sparring på dit CV, coaching ved karriereskift og konkret rådgivning ved mistrivsel.

Læs mere om AP Care her

AP Landingpage 730x300.jpg

Kan det hænge sammen, når man bliver skilt?

Hvad med forsikringerne, deler man pensionsopsparingen, og skal du ændre på, hvem der får udbetalinger ved din død? Vi kan hjælpe jer med både økonomiske og det praktiske, og AP Care sidder klar til at hjælpe med det mentale overskud

Læs mere om vores rådgivning

Passer din pension til alt det nye?

Får du nyt job, ny bolig eller skal du giftes? Vi står klar med rådgivning, så vi kan sikre os, at der i hvert fald er ro i maven, når det gælder din pension. Din pension skal jo passe til det, der sker i dit liv.

Læs mere om vores rådgivning

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.