• Samfundsansvar

Tilmeld dig generalforsamlingen den 27. april 2023 som gæst

Du tilmelder dig AP Pensions årlige generalforsamling som gæst herunder.

Ligesom sidste år vil det både være muligt at deltage fysisk og online i AP Pensions generalforsamling. Delegerede vil dog ikke have mulighed for at stemme ved online deltagelse, ligesom det heller ikke vil være muligt at stille spørgsmål under generalforsamlingen for onlinedeltagerne.

Bemærk, at din tilmelding først er registreret, når du har modtaget en bekræftelsesmail.

Vær opmærksom på, at hvis du er delegeret, skal du ikke anvende denne tilmeldingsformular, men den vi har sendt til dig på e-mail.

Du bedes venligst være opmærksom på, at din e-mail er indtastet korrekt, da denne bruges til at sende dig vigtige oplysninger om den elektroniske gennemførsel af generalforsamlingen

Du bedes venligst være opmærksom på, at dit mobilnummer er indtastet korrekt, da dette skal bruges til at logge ind på den elektroniske gennemførsel af generalforsamlingen


Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag til fredag: 08.30-16.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.