• Samfundsansvar

Nyt strategisk samarbejde skal hjælpe sygemeldte tilbage i arbejde

AP Pension og Falck har indgået et strategisk partnerskab, der skal give sygemeldte kunder bedre mulighed for at komme tilbage i arbejde.

AP Pension har vedvarende fokus på at hjælpe og støtte vores kunder, som er i mistrivsel eller sygemeldte. For at styrke indsatsen til sygemeldte kunder har AP Pension indgået et strategisk partnerskab med Falck.  

Med det nye partnerskab kan AP Pension tilbyde en tværfaglig indsats, som støtter op omkring kundens helbred og forbedrer mulighederne for at komme tilbage i arbejde. 

AP Pension tilbyder indsatsen gennem AP Care som individuelt tilrettelagte forløb hos Falck. Forløbene er baseret på den enkeltes behov med fokus enten på psykiske udfordringer eller både fysiske og psykiske udfordringer.  

En stor del af elementerne i indsatsen er digitale og spænder fra beskæftigelses- og sundhedsfaglig rådgivning og vejledning til webinarer, e-læringsmoduler og holdundervisning. Der bliver også mulighed for fysisk træning i Falcks afdelinger rundt om i landet. 

Kunderne vil opleve det nye partnerskab som en forlængelse af det eksisterende tilbud i AP Care, forklarer Sophia Gonsalves, afdelingschef for AP Care i AP Pension: 

- Med partnerskabet vil vi støtte vores kunder i deres sygdomsforløb og give dem endnu bedre mulighed for at komme tilbage i arbejde. Det er en gevinst, for den enkelte ligesom virksomhederne også er meget glade for at få deres medarbejdere hurtigere tilbage. Tilbuddet koster ikke noget for den sygemeldte, og det vil fortsat være AP Care, der er kundernes indgang og som vurderer, hvilket tilbud der er bedst for den enkelte kunde, siger Sophia Gonsalves. 

Falck har 16 års erfaring med beskæftigelsesrettede sundhedsindsatser og har afdelinger bredt fordelt over landet.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.