• Bæredygtighed

AP Pension ansætter nyt direktionsmedlem

Med virkning fra 1. oktober 2024 udvider AP Pension direktionen til fire personer. Det sker, når Pia Werner Alexandersen indtræder som nyt medlem af direktionen med ansvar for it- og forretningsudvikling samt processer og data. Hun skal blandt andet stå i spidsen for digitalisering og systemunderstøttelse i både AP Pension og nærpension.

Pia Werner Alexandersen, der er 51 år, er uddannet cand.scient.oecon. og har mere end 25 års erfaring fra den finansielle sektor inden for formue, investering og pension. Aktuelt kommer hun fra Nykredit, hvor hun har været ansat i mere end 13 år, senest som vicedirektør.

Administrerende direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen, glæder sig til at byde det nye direktionsmedlem velkommen.

- Vi er i starten af en ny strategiperiode og står blandt andet midt i at udskifte vores teknologiske platform og digitalisere vores kunderejse. Pia har stor erfaring med at drive større tværgående integrationsprojekter og transformationer fra sin nuværende stilling i Nykredit, og jeg er overbevist om, at hun bliver et værdifuldt bidrag til at bringe AP Pension sikkert igennem forandringerne. Jeg og mine to kollegaer i direktionen glæder os til at tage imod Pia.

Pia Werner Alexandersen ser frem til at starte i AP Pension.

- Jeg er utrolig glad for at have fået denne mulighed, og jeg glæder mig til at tage del i den spændende udvikling, AP Pension står midt i. Jeg har allerede et godt indblik i AP Pension gennem min bestyrelsespost i nærpension, og jeg ser frem til samarbejdet med mine nye kollegaer og bestyrelsen. Ikke mindst ser jeg frem til at være med til at implementere den nye strategi og drive den teknologiske udvikling og digitalisering til glæde for både kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

Fra 1. oktober 2024 vil direktionen i AP Pension bestå af Bo Normann Rasmussen, Janni Bové Schou, Thomas Møller og Pia Werner Alexandersen.

Kontaktinformation:

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.