• Samfundsansvar

AP Pension ansætter ny direktør til nærpension

Pauline Holm Karlsson bliver ny kvinde ved roret i nærpension, som står for AP Pensions samarbejde med en række danske pengeinstitutter.

AP Pension har ansat en ny øverste direktør til sit datterselskab nærpension, efter at Ellen Dalsgaard Zdravkovic tidligere på året valgte at fratræde sin stilling. Valget er faldet på Pauline Holm Karlsson, der har mange års erfaring i pensionssektoren og kommer fra en stilling som It-udviklingschef i Forca.

Pauline Holm Karlsson starter i den nye stilling den 1. august 2024, og administrerende direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen er overbevist om, at man har fundet den helt rigtige kandidat.

- Pauline har et stort forudgående kendskab til branchen fra sine tidligere ansættelser, og hun har samtidig en stor og meget værdifuld indsigt i og forståelse for anvendelsen af teknologiske løsninger i nære samarbejdsrelationer. Det er centralt i rollen som direktør i nærpension, hvor det tætte samarbejde med både pengeinstitutter og datacentraler er helt afgørende, siger Bo Normann Rasmussen.

Medarbejderne skal kunne opnå deres fulde potentiale

Pauline Holm Karlsson er vant til at få kundebehov, teknologi og engagement til at gå op i en højere enhed og glæder sig til at møde de mange nye kollegaer og samarbejdsrelationer i nærpension efter sommerferien.

- Jeg glæder mig til at træde ind ad døren i nærpension og få sat ansigt på de mange nye mennesker, jeg skal til at arbejde sammen med. Jeg ser det som min fornemmeste opgave at sikre, at nærpension også fremadrettet leverer mest mulig værdi til pengeinstitutterne og deres kunder. Det opnår vi kun gennem et stærkt og tillidsfuldt samarbejde.

 Som leder er jeg meget optaget af integritet, tillid og formål, og jeg lægger stor vægt på tydelig kommunikation af mål og forventninger for at sikre, at alle er med og arbejder i samme retning, siger den kommende direktør.

Kontaktinformation:

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.