• Bæredygtighed

AP Care fylder 5 år

AP Pensions sundhedstilbud, AP Care, har fem års fødselsdag. Siden starten har vi hjulpet mere end 8.100 kunder med at håndtere mistrivsel og sygdom.

Formålet med indsatsen er at tilbyde hjælp og støtte, når livet rammer. Det gør vi ved at tilbyde coaching, sparring, rådgivning og samtaler om det, der er svært, og hjælpe den enkelte til bedre at navigere igennem de udfordringer, man står overfor.

Vi har gennem årene fået mange positive tilkendegivelser fra kunder om, hvordan AP Care har hjulpet dem, og de sidste 3 år, hvor vi systematisk har målt kundetilfredsheden, har de givet os en score på 6.8 på en 7-trinsskala.

Sådan kan du bruge AP Care

I kontakten med AP Care bliver du mødt af et fagligt kompetent team med mangeårig erfaring inden for sundhedsvæsnet og det offentlige system. De kan rådgive om, hvordan du bedst får hjælp og støtte. Derudover har helbredsvejlederne kompetencer inden for coaching, som betyder, at du får værktøjer til at arbejde med dig selv, så du bedre mentalt kan håndtere de udfordringer, du står overfor, og opleve at selvom livet virker uoverskueligt, så er der muligheder.

Hvis du står over for udfordringer i livet, hvor du måske risikerer en sygemelding, eller du ikke ved, hvor du kan få hjælp, så tøv ikke med at kontakte os i AP Care på care@appension.dk eller 70805020.

Læs mere

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.