• Bæredygtighed

Start boligjagten hos AP Pension

For mange unge, der har søgt ind på et studie, bliver den kommende tid nervepirrende. For i løbet af sommeren bliver spændingen om studiedrømmen udløst. Dermed står de måske også over for at skulle finde et nyt sted at bo i nærheden af deres uddannelse. Hvis dit barn skal på boligjagt, så kan jagten starte hos AP Pension.

Et væld af unge vil i løbet af sommeren få svar på, om de er kommet ind på det studie, de har søgt. Hvis studiedrømmen går i opfyldelse, betyder det for mange, at de skal finde et nyt sted at bo for at komme tættere på uddannelsesstedet.

Boligjagten kan være stressende for både børn og forældre, men husk, at dit barn kan starte med at kigge efter en bolig hos AP Pension. For som kunde i AP Pension har dine nærmeste fortrinsret til vores mange boliger.

Boliger i store dele af landet

I AP Pension ejer og opfører vi boliger i store dele af landet, og ud over boliger i de traditionelt store uddannelsesbyer som København, Aarhus, Odense og Aalborg, så har vi i AP Pension også boliger i byer som Horsens, Kolding, Holbæk og Silkeborg, hvor flere studerende søger til.

I løbet af 2023 har vi åbnet op for over 1.500 boliger i AP Pensions BoStad-portefølje, som alle vores kunder og jeres børn naturligvis også har adgang til.

Flere af boligerne har en størrelse, som gør det muligt at bo sammen med en kæreste eller en studiekammerat.

Du kan læse mere om vores boliger her

Sunde boliger

For at fremme den grønne omstilling, bestræber vi os på at opføre alle nye boliger efter en klima og miljøvenlig tankegang, hvor vores lejeboliger er svanemærkede. Med Svanemærket lever de op til en række krav i forhold til indeklima og byggematerialer til gavn for både miljø, klima og beboere. Svanemærket stiller blandt andet krav til brugen af miljø- og sundhedsskadelige stoffer i både byggematerialer og kemiske produkter.

Da vi også ejer eksisterende boligejendomme, har vi valgt en strategi om, at hele vores drift skal overholde miljøkrav. Således anvender vi svanemærkede eller lignende produkter for at minimere anvendelsen af sundhedsskadelige produkter.

Med alle vores boliger lægger vi også vægt på, at boligområderne har åbne og inkluderende miljøer, hvor fællesskaber kan mødes på kryds og tværs.

 

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.