• Bæredygtighed

Forsikring til flere - AP Pension ændrer praksis vedrørende BMI

AP Pension har besluttet at ændre sin praksis ved helbredsvurdering af personer, der har et højt BMI (Body Mass Index), så vi ikke længere giver afslag på at oprette eller forhøje forsikringer alene på baggrund af et højt BMI.

Konkret betyder det, at der altid skal være andre risikoindikatorer til stede, som for eksempel højt blodtryk, forhøjet kolesterol eller rygning, for at vi vurderer en person til at have forhøjet helbredsrisiko.

Det er vores forventning, at denne ændring betyder, at vi fremover vil kunne tilbyde forsikringer til flere med et højt BMI. Det er dog samtidig vigtigt at sige, at der fortsat vil være personer med et højt BMI, som vi, på grund af andre risikoindikatorer, ikke kan tilbyde forsikringer. Det beror på en individuel vurdering i hver enkelt tilfælde. Vi arbejder på at tilbyde forsikringer til flest mulige, så afslag er sidste udvej.

Anmod om forsikring igen, hvis du tidligere har fået afslag på grund af BMI

Den ændrede praksis er trådt i kraft, så hvis du tidligere har fået afslag på at oprette forsikring på grund af et højt BMI alene, har du mulighed for at anmode om at oprette de ønskede forsikringer på ny og få en ny vurdering.

Hvor henvender jeg mig?

Hvis du tidligere anmodede om forsikring i AP Pension via dit pengeinstitut, beder vi dig kontakte det pågældende pengeinstitut, som kan hjælpe dig med at anmode igen.

Ellers er du velkommen til at ringe til vores kundecenter, som sidder klar til at hjælpe dig. Du kan ringe til os på 3916 5000 på hverdage mellem 8.30 og 16.00.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.