• Samfundsansvar

AP Pension skal finde ny investeringsdirektør

Investeringsdirektør i AP Pension, Rasmus Cederholm, har valgt at søge nye udfordringer uden for AP Pension, og skifter pr. 1. september 2023 til en stilling som investeringsdirektør hos den danske kapitalforvalter Formuepleje. Frem til fratrædelsen fortsætter Rasmus Cederholm uændret i AP Pension, hvilket giver ro og tid til at finde en ny investeringsdirektør.

AP Pensions administrerende direktør, Bo Normann Rasmussen, er på den ene side ked af at skulle sige farvel til Rasmus Cederholm, men er samtidig stolt over det karriereforløb, den nu snart tidligere investeringsdirektør har haft i AP Pension.

- Rasmus kom fra egne rækker, da han trådte ind i rollen som investeringsdirektør for lidt mere end to år siden. Og selvom jeg gerne havde set, at han var blevet lidt længere i AP Pension, gør det mig også stolt, at vi som organisation udvikler talenter, som andre virksomheder finder attraktive. Jeg vil sige Rasmus en stor tak for den store indsats i AP Pension og ønske ham alt det bedste i sin videre karriere, siger Bo Normann Rasmussen.

Branchens højeste afkast

Ifølge en sammenligning fra nyhedsmediet FINANS fra januar 2023, er AP Pension det kommercielle pensionsselskab, der har skabt de højeste afkast til kunderne over de seneste tre, fem og syv år. Og den administrerende direktør slår fast, at kunderne ikke skal være nervøse for forvaltningen af deres pensioner fremover.

- De gode resultater, som AP Pension har skabt til kunderne de seneste mange år, er ikke en enkelt persons fortjeneste. De er resultatet af en teamindsats fra de mange dygtige medarbejdere i vores investeringsafdeling. Bag de flotte resultater ligger en gennemprøvet og bundsolid model, der har bevist sit værd i både op- og nedgangstider, og den forsvinder heldigvis ikke ud ad døren med Rasmus, så kunderne kan være helt trygge, siger Bo Normann Rasmussen.

Processen med at finde ny investeringsdirektør bliver sat i gang med det samme.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.