• Samfundsansvar

Overskud til alle

Som kunde i AP Pension er du kunde i et pensionsselskab, der arbejder for dit overskud, så du kan leve trygt i nuet og se fremad med ro i sjælen. Og vi arbejder ikke kun for dit økonomiske, men også for dit menneskelige overskud og overskuddet til dem efter dig.

Sådan arbejder vi for dit overskud

Økonomisk overskud

Du er kunde i et selskab med gode historiske afkast, og så ejer du os sammen med alle vores andre kunder. Derfor får du som pensionskunde del i vores overskud – vi kalder det AP Loyalitetsbonus. Vi har desuden valgt at give alle vores kunder fair priser på deres forsikringer, så ingen kunder betaler for andre.

Menneskeligt overskud

Hos os skelner vi ikke mellem pengesager og hjertesager. Vi vil hjælpe dig og vores andre kunder der, hvor livet er på vej ned i en bakkedal, så du kan være tryg, når livet er svært, eller sygdommen rammer. AP Care har overskud til dig, når du mangler det, og hjælper dig hele vejen igennem, til du er på benene igen.

Overskud til dem efter dig

Som kunde hos os kan du investere din opsparing bæredygtigt, så vi sammen kan passe godt på den verden, du og mange efter dig skal leve i. Og det er ikke kun en investering i klimaet. Gennem investeringsproduktet AP Bæredygtig kan du bidrage til FN’s verdensmål.

Overskud til alt det andet

Vi ved godt, at du ikke tænker på din pension hver dag. Det skal du heller ikke – det er vores opgave.

Vi har overskud til at give dig nærværende rådgivning og gøre det svære enkelt, når du skal træffe vigtige beslutninger. Og hvis du ønsker det, tager vi fat i dig, når det er en god ide at tjekke din pension, eller når vi vil give dig et godt råd med på vejen.

Læs mere om, hvordan vi på et solidt fundament af vores seks styrker arbejder for at skabe overskud til vores kunder.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.