• Bæredygtighed

Nyt direktionsmedlem i AP Pension

Jette Haarup Jensen indtræder som nyt medlem af direktionen i AP Pension med virkning fra den 1. august 2022.

Jette Haarup Jensen indtræder som nyt medlem af direktionen i AP Pension med virkning fra den 1. august 2022. Herefter består direktionen af adm. direktør/CEO Bo Normann Rasmussen, direktør/CMO Thomas Møller, direktør/COO Henrik Engmark og direktør/CDO Jette Haarup Jensen.

Som CDO (Chief Digital Officer) skal Jette Haarup Jensen stå i spidsen for digitalisering og forretningsudvikling i AP Pension. Dermed vil hun blandt andet få det overordnede ansvar for det skift af kernesystem, som AP Pension står over for.

I AP Pension glæder adm. direktør, Bo Normann Rasmussen, sig til at byde Jette Haarup Jensen velkommen i direktionen.

- Vi er i fuld gang med en stor transformation, der handler om at gøre AP Pension klar til fremtiden. Som led i det arbejde står vi blandt andet over for at skifte til en ny teknologisk it-platform, ligesom vi skal digitalisere flere af vores processer til gavn for kunderne. Her kommer Jette med de helt rigtige kompetencer og nogle værdifulde erfaringer, som gør hende til det perfekte match i AP Pensions direktion.

Jette Haarup Jensen kommer fra en stilling som forretningsudviklingsdirektør i Arbejdernes Landsbank, hvorfra hun blandt andet har erfaring med at drive kompleks it-udvikling, digital transformation og porteføljestyring. Tidligere i karrieren har Jette Haarup Jensen haft en række ledende stillinger i Nykredit.

Jette Haarup Jensen ser frem til at tage fat på de nye opgaver i AP Pension.

- Jeg finder en enorm motivation i at drive udviklings- og transformationsprojekter, som handler om at flytte både forretning og mennesker. Det er netop sådan en opgave, AP Pension står over for, og den glæder jeg mig til at være med til at løfte, siger Jette Haarup Jensen.

Kontaktinformation:

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.