• Bæredygtighed

Krig i Ukraine: Hvad gør AP Pension? Følg med her

Som ansvarlig investor ønsker AP Pension ikke at bidrage hverken direkte eller indirekte til overtrædelser af menneskerettigheder i konfliktramte områder. Og samtidig ønsker vi at være åbne og transparente om vores arbejde med ansvarlige investeringer. Både generelt og helt specifikt i forhold til den aktuelle situation med Ruslands invasion af Ukraine.

Vi har derfor oprettet en sektion på vores hjemmeside, hvor du som kunde kan følge med i, hvordan vi forholder os til krigen i Ukraine, og hvordan det påvirker vores investeringer.

Du kan blandt andet se, hvilke aktuelle investeringer, vi holder særligt øje med, ligesom du kan læse om de dilemmaer og overvejelser, vi står overfor. Siden vil blive opdateret løbende i takt med udviklingen i Ukraine. Det kan f.eks. være, hvis der kommer nye sanktioner, eller hvis vi tilføjer eller fjerner virksomheder fra listen.

Følg med i udviklingen her

 

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.