• Samfundsansvar

AP Pension justerer direktionen

AP Pension ændrer sammensætningen af selskabets øverste ledelse, så ansvaret for transformation, strategi og medarbejderudvikling forankres direkte i direktionen. Det sker ved at nuværende underdirektør for HR, Strategi og Transformation, Janni Bové Schou træder ind i direktionen som strategidirektør. Samtidig er det aftalt, at driftsdirektør Henrik Engmark stopper i AP Pension.

Med virkning fra 25. august 2022 er underdirektør for HR, Strategi og Transformation, Janni Bové Schou, trådt ind i AP Pensions direktion. Det nye direktionsmedlem kom til AP Pension i 2019, og har siden været en del af selskabets ledelse med ansvaret for blandt andet HR og strategi. Med forfremmelsen får Janni Bové Schou fremover titel af strategidirektør (Chief Strategy Officer - CSO), og som direktionsmedlem får hun udvidet sit nuværende ansvarsområde til også at dække Kommunikation og Marketing samt Samfundsansvar.

- Vi står overfor den måske største transformation i AP Pensions historie, og vores vigtigste aktiv, og nøglen til fremtidens succes, er medarbejderne. Derfor har vi ønsket at forankre HR og transformation direkte i direktionen, siger administrerende direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen, og fortsætter:

- Der er en række fordele forbundet med at kunne rekruttere fra egne rækker, så jeg er utrolig glad for, at Janni har sagt ja til denne mulighed. Janni kender AP Pension godt, og er allerede tæt involveret i vores arbejde med transformation og kultur, så jeg er overbevist om, at hun er et rigtig godt match, siger den administrerende direktør.

Driftsdirektør fratræder

Som led i ændringen er det aftalt, at driftsdirektør (COO) Henrik Engmark træder ud af direktionen og stopper i AP Pension.

- Henrik har gjort en stor indsats i AP Pension de seneste tre år, og har blandt andet haft en central rolle i integrationen af Skandia, som blev gennemført sidste sommer. Henrik har samtidig haft ansvaret for at undersøge markedet og finde den rette leverandør af AP Pensions nye kernesystem. Jeg vil gerne sige stort tak til Henrik for indsatsen og ønske ham held og lykke fremover, slutter Bo Normann Rasmussen.

Henrik Engmarks ansvarsområder fordeles mellem de øvrige direktionsmedlemmer, hvor Bo Norman Rasmussen overtager ansvaret for salget, mens Jette Haarup Jensen, der tiltrådte som digital direktør den 1. august i år, overtager ansvaret for kundeområdet.

Kontaktinformation:

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.