• Samfundsansvar

AP Pension bliver investor i arealudviklingsselskab for fremtidens Vollsmose

AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, bliver investor og samarbejdspartner i arealudviklingsselskab for fremtidens Vollsmose. Selskabet skal udvikle Odense-bydelen Vollsmose fra udsat boligområde til et attraktivt sted, der skal få alt det bedste frem, som området har at byde på.

Med en samlet investering på over 700 mio. kr. bliver AP Pensions datterselskab, AP Ejendomme, investor og den fjerde part i et arealudviklingsselskab, der skal udvikle danmarksstørste udsatte boligområde, Vollsmose i Odense, til i fremtiden at være et attraktivt område, som folk vælger til. Udover AP Ejendomme består arealudviklingsselskabet af Odense Kommune og de to almene boligselskaber, Civica og Fyns Almennyttige Boligselskab (FAB).

Arealudviklingsselskabet er det første af sin art i Danmark, når det kommer til udvikling af et udsat boligområde. De tre grundejere, Odense Kommune, FAB og Civica, bidrager med arealer til selskabet, mens AP Ejendomme indskyder kapital. Arealudviklingsselskabet skal udvikle en arealportefølje på 400.000 kvadratmeter byggegrunde med et estimeret salg af 218.000 kvadratmeter byggeretter. Det svarer til cirka 2.000 nye boliger og 35.000 kvadratmeter erhverv.

Administrerende direktør i AP Ejendomme Peter Olsson er glad for, at AP Ejendomme skal være med til at stå for realiseringen af fremtidens Vollsmose:

- I AP Ejendomme er vi meget glade for at blive investor i arealudviklingsselskabet for den fremtidige udvikling af Vollsmose. Vi ser et stort potentiale i Vollsmose, der med sin placering tæt på Odense centrum kan udvikle sig til et særdeles attraktivt område, der appellerer til både borgere og virksomheder. Vi er ikke i tvivl om, at fremtidens Vollsmose bliver et område, der vil fokusere på det potentiale, som bydelen indeholder. Vi er fire interessenter i selskabet, der alle ser de samme gode muligheder for udviklingen af Vollsmose og arbejder i den samme retning, siger Peter Olsson.

Læs mere i Odense Kommunes pressemeddelelse her.

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.