• Samfundsansvar

Rasmus Cederholm ny investeringsdirektør i AP Pension

AP Pension har fundet sin nye investeringsdirektør i egne rækker. Det drejer sig om den nuværende aktiechef, Rasmus Cederholm, der tiltræder den 1. juni 2021.

AP Pension fortalte i sidste uge, at investeringsdirektør Ralf Magnussen skifter til Nykredit Asset Management. Nu har selskabet fundet hans afløser, og valget er faldet på en profil fra egne rækker, nemlig Rasmus Cederholm, som har været aktiechef i AP Pension siden 2017.

- Rasmus har stor erfaring med kapitalforvaltning og har gennem de sidste fire år i AP Pension vist, at han besidder de evner, vi leder efter hos en leder og samtidig har et køligt overblik, når bølgerne går højt på de finansielle markeder. Dermed var han et naturligt førstevalg til stillingen, og jeg er utrolig glad for, at han har valgt at takke ja til muligheden, siger administrerende direktør i AP Pension, Bo Normann Rasmussen.

I spidsen for et stærkt team

Rasmus Cederholm glæder sig til at sætte sig i direktørstolen, men han har ingen planer om at skulle revolutionere AP Pensions investeringsafdeling, når han træder ind i sin nye rolle.

- Jeg kommer til at stå i spidsen for et stærkt og velfungerende team, som i den grad har bevist sit værd de seneste fire-fem år. Der er en positiv og inkluderende kultur i afdelingen, hvor alle bidrager til de faglige udfordringer og diskussioner. Det ser jeg som en enorm styrke, så det er der ingen grund til at ændre ved. Jeg kommer selvfølgelig til at være leder på min måde, men mit fokus bliver at bygge videre på det stærke fundament, der allerede er etableret, siger den kommende investeringsdirektør.

Kontaktinformation:

 Om Rasmus Cederholm:

Karriere

  • 2017 – 2021: AP Pension, Aktiechef
  • 2011 – 2017: Nykredit Asset Management, Senior porteføljemanager, Globale Aktier
  • 2007 – 2011: AMBER Asset Management A/S, Stiftende Partner og porteføljemanager, Globale Aktier
  • 2003 – 2007: Gudme Raaschou Asset Management, Porteføljemanager, Nordiske Aktier
  • 2001 – 2003: Gudme Raaschou Asset Management, Ass. porteføljemanager, Danske Aktier
  • 1998 – 2003: CBS, Cand. Merc. (mat)

Privat

Rasmus Cederholm er 43 år gammel og bor i Lejre sammen med sin ægtefælle Cecilie og fire børn (to fælles).

 

Skriv til os, hvis du har brug for hjælp

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, kan du skrive til vores Kundecenter, der sidder klar til at hjælpe dig.

Ring til os, hvis du har brug for hjælp

Du er altid velkommen til at ringe til os.

Vi sidder klar til at hjælpe dig:

Mandag: 09.00-16.00
Tirsdag: 09.00-16.00
Onsdag:
09.00-16.00
Torsdag:
09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00

AP Pension understøtter desværre ikke denne browser.

Men du kan se AP Pensions hjemmeside i enten Google Chrome, Firefox eller Edge – det gælder, uanset hvilken enhed du bruger.

Har du spørgsmål til pension, er du velkommen til at kontakte AP Pension på 3916 5000 mellem klokken 8.00 og 15.00 alle hverdage.